Ofertę najlepszą dostałem od tego tutaj i mój mi wyrównała dalbys kontakt do deleare czy brales od tego tutaj?
Ofertę najlepszą dostałem od tego tutaj i mój mi wyrównała dalbys kontakt do deleare czy brales od tego tutaj?
jakie masz zuzycie w 50? jaki sredni zasieg aktualnie?Witam, od zeszłego tygodnia jestem właścicielem Elroqa 50 w kolorze szary grafit metalik z pakietem Winter, pompą ciepła, alusami Proteus 19, design selection loft, kabel do ładowania, pakiet Clever, po rabacie wyszedł 163150zł, załapałem się na dni otwarte i lakier za 1zł. Leasing 101,3% przy wpłacie 50000 zł brutto Na razie odczucia
są pozytywne, osiągi naprawdę w porządku, zasięg jak dla mnie w zupełności wystarczający, do pełni szczęścia brakuje tylko elektrycznej klapy bagażnika.
Niestety tak, dlatego pozostałem na Clever. Osobiście polecam cennik PDF - tam jest wszystko dość jasno opisane co i jak.Strasznie mnie irytują te cenniki i konfiguratory, dostaje białej gorączki jak mam się z nimi zmagać. Powiedzcie czy ja dobrze widzę, żeby w Elroqu mieć fotele z elektryką i pamięciami potrzebuje pakiet Advanced za 18 tysięcy ? Taki scenariusz winduje cenę wariantu 85 to kwot niewiele niższych od Enyaqa co już wydaje się być pozbawione sensu.
Tak jest, bo to sa prawie identyczne auta. Enyaq jest drozszy o 10-15k, ma 15cm dluzszy bagaznik i mozliwosc instalacji szklanego dachu i wentylowanych foteli (w wyzszych tapicerkach).Strasznie mnie irytują te cenniki i konfiguratory, dostaje białej gorączki jak mam się z nimi zmagać. Powiedzcie czy ja dobrze widzę, żeby w Elroqu mieć fotele z elektryką i pamięciami potrzebuje pakiet Advanced za 18 tysięcy ? Taki scenariusz winduje cenę wariantu 85 to kwot niewiele niższych od Enyaqa co już wydaje się być pozbawione sensu.
Dokładnie (włącznie z rozstawem osi) - Elroq to po prostu Enyaq z uciętym bagażnikiemTak jest, bo to sa prawie identyczne auta. Enyaq jest drozszy o 10-15k, ma 15cm dluzszy bagaznik i mozliwosc instalacji szklanego dachu i wentylowanych foteli (w wyzszych tapicerkach).
Cala reszta samochodu wydaje sie identyczna.
Przejechałem 1200km i zużycie z tego okresu wynosi 16,5kw/h przy średniej prędkości z tego okresu 55km/h. Kręcąc się wokół "komina" można zrobić te 300-330km, w mieście więcej myślę, że nawet okolice 400km są realne (korzystając z rekuperacji oczywoście). Na trasie już wygląda to nieco gorzej, a na autostradzie przy 120 km/h zrobi się 200 góra 230km wg. moich obliczeń.jakie masz zuzycie w 50? jaki sredni zasieg?
bylem dzis na jezdzie probnej, miasto/trasa 70/30- trasa 120, chwile 140 km bylo i po 23km zeszlo 10% baterii a zuzycie bylo 18,5kw/hPrzejechałem 1200km i zużycie z tego okresu wynosi 16,5kw/h przy średniej prędkości z tego okresu 55km/h. Kręcąc się wokół "komina" można zrobić te 300-330km, w mieście więcej myślę, że nawet okolice 400km są realne (korzystając z rekuperacji oczywoście). Na trasie już wygląda to nieco gorzej, a na autostradzie przy 120 km/h zrobi się 200 góra 230km wg. moich obliczeń.