Plichta ToruńJaki dealer ?![]()
Pani Joanna tel: 601 197 650
Plichta ToruńJaki dealer ?![]()
Dzięki, jeszcze szybkie pytanko elektryczna klape bagażnika masz? To jest must have dla żonyPlichta Toruń
Pani Joanna tel: 601 197 650
Elektryczna klapa jest dopiero w Advanced, w Clever nie maDzięki, jeszcze szybkie pytanko elektryczna klape bagażnika masz? To jest must have dla żony![]()
No właśnie nie. Trochę brakuje mi tego i się zastanawiam czy można to jakoś dołożyć do auta.Dzięki, jeszcze szybkie pytanko elektryczna klape bagażnika masz? To jest must have dla żony![]()
Masz info o czasie oczekiwania?Poszlo zamowienie na 85 Sportline, Czarny, Hak, Winter, Advanced. 210k, w tym 18k rabatu. GALL-ICM Wroclaw.
Jak wejdzie na linie to wtedy bedzie wiadomo. Dealer powiedzial raczej 'max 12 tygodni, moze wczesniej'. Konkretna date poda jak juz zamowienie zostanie przeprocesowane.Masz info o czasie oczekiwania?
Ja też na razie mam info “2-3msc”, czekam na tydzień produkcjiJak wejdzie na linie to wtedy bedzie wiadomo. Dealer powiedzial raczej 'max 12 tygodni, moze wczesniej'. Konkretna date poda jak juz zamowienie zostanie przeprocesowane.
Na pewno ciemna podsufitka, bo pamiętam że to go dla mnie zdyskwalifikowało 😁Jaki ma środek ten Sportline?