Felgi stalowe?Najlepszą ofertę mam na 167 000tys
Felgi stalowe?Najlepszą ofertę mam na 167 000tys
TakFelgi stalowe?
Ja jeszcze dodam, ze troche przeszkadzala mi 'plaskosc' ekranu. Podobnie jak w TMY, ten telewizor jest prostopadle do auta.Po jeździe testowej (testówki to chyba zwykle 50 + loft + clever) - bardzo przyjemnie się jeździło, do pełni szczęścia brakuje jedynie elektrycznych foteli i klapy bagażnika, ale to już sporo wyżej by trzeba doposażyć.
Decyzja już na 95% podjęta: będzie 60 + lakier + loft + clever + transport
W sumie racja, ja nie miałem zbyt dużego porównania bo to moje pierwsze auto z infotainmentemJa jeszcze dodam, ze troche przeszkadzala mi 'plaskosc' ekranu. Podobnie jak w TMY, ten telewizor jest prostopadle do auta.
Nawet w glupim polo infotainment jest lekko skierowany do prowadzacego i latwiej sie obsluguje nawigacje etc. Mogli dac jakis zawias +- 5 do 10 stopni i juz by bylo lepiej.
Auto zamówione, podobno 2,5msc czekaniaPo jeździe testowej (testówki to chyba zwykle 50 + loft + clever) - bardzo przyjemnie się jeździło, do pełni szczęścia brakuje jedynie elektrycznych foteli i klapy bagażnika, ale to już sporo wyżej by trzeba doposażyć.
Jaki kolor? Jeżeli można wiedzieć dlaczego nie brałeś alusów?Auto zamówione, podobno 2,5msc czekania
Nie wziałeś pompy ciepła ? Z pompą taki zestaw konfigurator mi wyliczył na 184 050pln ID konfiguracji C9NDBABF.Po jeździe testowej (testówki to chyba zwykle 50 + loft + clever) - bardzo przyjemnie się jeździło, do pełni szczęścia brakuje jedynie elektrycznych foteli i klapy bagażnika, ale to już sporo wyżej by trzeba doposażyć.
Zielony Timiano, Alu nie są mi do szczęścia potrzebne 😃 Jak dla mnie z tymi czarnymi kołpakami też jest całkiem ok. ID konfiguracji C9N2HC8HJaki kolor? Jeżeli można wiedzieć dlaczego nie brałeś alusów?
Nie, wydaje mi się że na krótkich trasach się nie zwróci, a dłuższe to może raz w roku robimy (i to nie w zimie)Nie wziałeś pompy ciepła ? Z pompą taki zestaw konfigurator mi wyliczył na 184 050pln ID konfiguracji C9NDBABF.
Widze ze dostałeś jakies 10% od ceny z konfiguratora troche wiecej niz standard. Jakaś dłuższe negocjacja czy opuscili szybko.
U nas trasa 300km prawie co weekend zarowno lato jak i zima i pompa musi byc. Bez pompy Elroq 60 nie zmiesci mi sie w minimalnym zasiegu, zimą i tak będzie cieżko. Musze dopytac w salonie i poszukać na forumach czy 60 czy jednak 80 to min. I wtedy robi sie duzo ponad 200k i spora konkurencja w tej cenie.Zielony Timiano, Alu nie są mi do szczęścia potrzebne 😃 Jak dla mnie z tymi czarnymi kołpakami też jest całkiem ok. ID konfiguracji C9N2HC8H
Nie, wydaje mi się że na krótkich trasach się nie zwróci, a dłuższe to może raz w roku robimy (i to nie w zimie)
Ostatecznie dostałem 7,3% rabatu ze 180 200 na 167 000. Taką ofertę dostałem na start za samo napisanie maila w jednym salonie (z pierwszego posta w wątku), później już była kwestia wyrównania oferty lokalnie
Jak robisz 300km to zeby to zalatwic bez ladowania to potrzebujesz 85tki. Latem na luzie, zima na styk. Pompa da ci dodatokwe 10% zasiegu.U nas trasa 300km prawie co weekend zarowno lato jak i zima i pompa musi byc. Bez pompy Elroq 60 nie zmiesci mi sie w minimalnym zasiegu, zimą i tak będzie cieżko. Musze dopytac w salonie i poszukać na forumach czy 60 czy jednak 80 to min. I wtedy robi sie duzo ponad 200k i spora konkurencja w tej cenie.