Skoda Elroq - ZAKUP GRUPOWY z dobrym rabatem w Polsce - sprzedaż rozpoczęta!

CODI

Zadomawiam się
Jak robisz 300km to zeby to zalatwic bez ladowania to potrzebujesz 85tki. Latem na luzie, zima na styk. Pompa da ci dodatokwe 10% zasiegu.

Ja do swojej 85tki nie biore, bo to sie nigdy nie zwroci. Trzeba trzymac auto na zewnatrz w finlandii i codziennie jezdzic po 50km zeby to mialo sens. Jak jezdzisz po miescie i ladujesz w garazu, to pompa nie ma sensu. W trasie 1000km oszczedza z 15 minut w jedna strone. Droga impreza jak na 5-6k.
U mnie od dawna małe auto robi ponad 20kkm rocznie kiedy czołg ledwie 10kkm. Jest garaz i 50km dziennie ale te 300 km trasy na raz to mus.
Swoją drogą żadne auto sie nie zwróci :). Gdybym tak myslał zostałbym przy obecnym 1.4T z LPG.

Nestor

Fachowiec
1742592156326.png

To jest plan dla 85tki, mozesz jechac z wrocka na narty i wrocic na jednym ladowaniu. To oczywiscie estymacja, ile tam rzeczywiscie zje to zupelnie inna sprawa :)

PS. Pompa to tez dodatkowe skomplikowanie i cos moze pojsc nie tak, z drugiej strony jest to jakas wartosc odsprzedazy. Kazdy kalkuluje swoim algorytmem :)

mattmd

Zadomawiam się
Zielony Timiano, Alu nie są mi do szczęścia potrzebne 😃 Jak dla mnie z tymi czarnymi kołpakami też jest całkiem ok. ID konfiguracji C9N2HC8H

Nie, wydaje mi się że na krótkich trasach się nie zwróci, a dłuższe to może raz w roku robimy (i to nie w zimie)
Ostatecznie dostałem 7,3% rabatu ze 180 200 na 167 000. Taką ofertę dostałem na start za samo napisanie maila w jednym salonie (z pierwszego posta w wątku), później już była kwestia wyrównania oferty lokalnie

Rata w najmie all inclusive, 48msc, wpłata własna z dotacji 35k netto, limit 40kkm niecałe 1700zł/msc
To jest oferta z opcją wykupuna koniec?

aadamuss

Posiadacz elektryka
Pompa ciepła przydaje sie nie tylko do jazdy ale też do grzania podczas czekania gdzieś na kogoś lub na ładowarkach.

darek15

Zadomawiam się
Witam, od zeszłego tygodnia jestem właścicielem Elroqa 50 w kolorze szary grafit metalik z pakietem Winter, pompą ciepła, alusami Proteus 19, design selection loft, kabel do ładowania, pakiet Clever, po rabacie wyszedł 163150zł, załapałem się na dni otwarte i lakier za 1zł. Leasing 101,3% przy wpłacie 50000 zł brutto Na razie odczucia
są pozytywne, osiągi naprawdę w porządku, zasięg jak dla mnie w zupełności wystarczający, do pełni szczęścia brakuje tylko elektrycznej klapy bagażnika.

tlisek

Tomek
Witam, od zeszłego tygodnia jestem właścicielem Elroqa 50 w kolorze szary grafit metalik z pakietem Winter, pompą ciepła, alusami Proteus 19, design selection loft, kabel do ładowania, pakiet Clever, po rabacie wyszedł 163150zł, załapałem się na dni otwarte i lakier za 1zł. Leasing 101,3% przy wpłacie 50000 zł brutto Na razie odczucia
są pozytywne, osiągi naprawdę w porządku, zasięg jak dla mnie w zupełności wystarczający, do pełni szczęścia brakuje tylko elektrycznej klapy bagażnika.
Na zamówienie czy z placu? Ile czekałeś?

bumar2000

Nowy na Forum
20k rabatu? Kosmiczna oferta

darek15

Zadomawiam się
Na zamówienie czy z placu? Ile czekałeś?
Z placu, czekałem tydzień. Rabatu od cennika dokładnie 19900zł licząc razem z lakierem za 1zł, do tego dostałem komplet dywaników gumowych. Musiałem wypisać ile i jakie mam auta w firmie i dostałem dodatkowy rabat flotowy, a pozatym mam też Kodiaka PHEV od tego dealera. Szczerze mówiąc dopłaty robią tutaj robotę bo łapie się na 40000zł - miałem starą A4 która gniła sobie pod przysłowiowym płotem i ją zezłomowałem w innym wypadku w tych pieniądzach wolałbym np. Kodiaka 1.5 mhev selection myślę, że w tej kasie po rabacie szło by taką wyrwać. A dwa mam duży zapas prądu z fotowoltaiki, a to oznacza w zasadzie jazdę za free.

dejmitesle

Nowy na Forum
Z placu, czekałem tydzień. Rabatu od cennika dokładnie 19900zł licząc razem z lakierem za 1zł, do tego dostałem komplet dywaników gumowych. Musiałem wypisać ile i jakie mam auta w firmie i dostałem dodatkowy rabat flotowy, a pozatym mam też Kodiaka PHEV od tego dealera. Szczerze mówiąc dopłaty robią tutaj robotę bo łapie się na 40000zł - miałem starą A4 która gniła sobie pod przysłowiowym płotem i ją zezłomowałem w innym wypadku w tych pieniądzach wolałbym np. Kodiaka 1.5 mhev selection myślę, że w tej kasie po rabacie szło by taką wyrwać. A dwa mam duży zapas prądu z fotowoltaiki, a to oznacza w zasadzie jazdę za free.
Jaki dealer ? :D

Najnowsze dyskusje