Nie tylko, ale ID.3 za bardzo bije w moje poczucie estetyki żeby się nad nim zastanawiać. To też dosyć leciwy model. Jeżeli będzie zainteresowanie to przemogę się i dorzucę...może dodajcie id.3...
czy tylko suvy bierzecie pod uwagę...?
Zdaje sie, ze MEB nie ma takiej opcji. V2L to domena hyundaia glownie.Elroq ma V2L? Szukałem o tym info ale nigdzie nie znalazłem czegoś konkretnego.
słuszna uwaga. Gdzieś obiło mi się o oczy, że tak, ale ev-database twierdzi że jestem w błędzie. Zaraz poprawię.Elroq ma V2L? Szukałem o tym info ale nigdzie nie znalazłem czegoś konkretnego.
czyli tak samo leciwy będzie elroq bo to ta sama platforma, te same napędy i akumulatory, tylko inna buda...Nie tylko, ale ID.3 za bardzo bije w moje poczucie estetyki żeby się nad nim zastanawiać. To też dosyć leciwy model. Jeżeli będzie zainteresowanie to przemogę się i dorzucę...
Upust, rabat, zniżka, przecena ale na miłość bliźniego nie OPUST! odpust jak jużTylko i wyłącznie podgrzewana szyba czołowa, niestety tylko w pakiecie występuje.
Otrzymałem dzisiaj kolejne 6 odpowiedzi na zapytanie ofertowe, 4 wyceny ZERO opustowe, jedna 6000zł opust i jedna 9000zł opust. To tak dla ciekawych danych statystycznych![]()
Zgadzam się, że napęd (silnik i bateria to zdaje się to samo co w ID.3 GTX) trąci w jakimś sensie myszką, ale z drugiej strony, w przeciwieństwie do ID.3 Elroq ma dużo bardziej ergonomiczne wnętrze (klasyczne przyciski na kierownicy zamiast dotykowych), ma nawiewy na kanapę z tyłu, większy bagażnik, nie wygląda jak mydło...czyli tak samo leciwy będzie elroq bo to ta sama platforma, te same napędy i akumulatory, tylko inna buda...
nie wiem czy zauważyliście ale elroq 60 nie ma możliwości na chwilę obecną podniesienia mocy i momentu do poziomu Cupry Born 59 (231KM 310Nm), id.3 możesz to zrobić przez zdalne uaktualnienie (płatne oczywiście)....
Moim zdaniem OP używa tego słowa poprawnie, zwłaszcza że mówimy o zakupie grupowym:Upust, rabat, zniżka, przecena ale na miłość bliźniego nie OPUST! odpust jak już![]()
Z ciekawosci, jak chcesz kupowac nowe auta w DE ?
Prywatnie sie nie da placac dwa vaty, na firme tez nie jest latwo. Ale kibicuje, przycisnij dealerow![]()