Skoda Elroq

nocomment

Zadomawiam się
Czy Skoda Elroq ma bezprzewodowy Android auto? Mam przed sobą prospekt i tutaj jest napisane, że Carplay tak, a android auto tylko przewodowo usb?
Zwróciłem na to uwagę sprzedawcy, weryfikował i potwierdził, że można również bezprzewodowo. Swojego Androida nie podpinałem, ale klikałem infotainment przy okazji jazd testowych, było mnóstwo sparowanych Samsungów

Daras

Nowy na Forum
Zwróciłem na to uwagę sprzedawcy, weryfikował i potwierdził, że można również bezprzewodowo. Swojego Androida nie podpinałem, ale klikałem infotainment przy okazji jazd testowych, było mnóstwo sparowanych Samsungów
No to po kiego grzyba piszą tak w prospekcie? No ale super, byłbym bardzo zdziwiony gdyby nie bylo

Daras

Nowy na Forum
Pytanie dla posiadaczy Elroqa z amortyzatorami DCC.. Można spotkać opinie, ( testy na YouTube) , że te amortyzatory hałasują. Macie jakieś zastrzeżenia?

Nestor

Fachowiec
A wlasnie, odebralem dzisiaj swojego 85 Sportline. Ciagnie do przodu lepiej niz rolnik dopłaty, a travel assist w miejskim ruchu jest troche przerazajacy, a jednoczesnie bardzo przydatny na ołtaszynskiej/zwycieskiej we wro.

Planer ładowania jest dosyc dziwny. Ustawienie harmonogramu ladowania na dni powszednie i weekendy jest jakos dziwnie zakrecone.

Jutro road trip, zobaczymy jak udźwignie A4.