Skoda Elroq

nocomment

Zadomawiam się
Czy Skoda Elroq ma bezprzewodowy Android auto? Mam przed sobą prospekt i tutaj jest napisane, że Carplay tak, a android auto tylko przewodowo usb?
Zwróciłem na to uwagę sprzedawcy, weryfikował i potwierdził, że można również bezprzewodowo. Swojego Androida nie podpinałem, ale klikałem infotainment przy okazji jazd testowych, było mnóstwo sparowanych Samsungów

Daras

Nowy na Forum
Zwróciłem na to uwagę sprzedawcy, weryfikował i potwierdził, że można również bezprzewodowo. Swojego Androida nie podpinałem, ale klikałem infotainment przy okazji jazd testowych, było mnóstwo sparowanych Samsungów
No to po kiego grzyba piszą tak w prospekcie? No ale super, byłbym bardzo zdziwiony gdyby nie bylo

Daras

Nowy na Forum
Pytanie dla posiadaczy Elroqa z amortyzatorami DCC.. Można spotkać opinie, ( testy na YouTube) , że te amortyzatory hałasują. Macie jakieś zastrzeżenia?

Nestor

Fachowiec
A wlasnie, odebralem dzisiaj swojego 85 Sportline. Ciagnie do przodu lepiej niz rolnik dopłaty, a travel assist w miejskim ruchu jest troche przerazajacy, a jednoczesnie bardzo przydatny na ołtaszynskiej/zwycieskiej we wro.

Planer ładowania jest dosyc dziwny. Ustawienie harmonogramu ladowania na dni powszednie i weekendy jest jakos dziwnie zakrecone.

Jutro road trip, zobaczymy jak udźwignie A4.

nocomment

Zadomawiam się
Mi obiecali pod koniec czerwca, więc pozbyłem się pieniędzy, a teraz ten już stoi na placu, nawet siedziałem w środku, ale muszę poczekać jeszcze dwa tygodnie na odmrożenie... Na szczęście w służbowych rozjazdach zagranicznych to bardzo nie żal, że odebrany i stoi pod domem 😉

Ale kapnąłem się, że muszę ogarnąć w końcu ładowanie, a w dodatku ciągle mnie nie ma ostatnio przy przyszłym punkcie (w domu), toteż muszę obudzić równoległy wątek 😉

@Daras - od biedy są adaptery, mnie jednak zastanawia czy jest chłodzenie indukcji... Podobno jest, mam nadzieję, bo ostatnio jeżdżę służbowym Fordem przez Polskę (spalinowym ofc, nie zwariowałem), pogoda świetna, fon 60 stopni, ledwo w rękę mogłem wziąć po godzinie czy dwóch trasy... A często nawet się nie ładował, szybko się nabijał do pełna

tlisek

Tomek
Mi obiecali pod koniec czerwca, więc pozbyłem się pieniędzy, a teraz ten już stoi na placu, nawet siedziałem w środku, ale muszę poczekać jeszcze dwa tygodnie na odmrożenie... Na szczęście w służbowych rozjazdach zagranicznych to bardzo nie żal, że odebrany i stoi pod domem 😉

Ale kapnąłem się, że muszę ogarnąć w końcu ładowanie, a w dodatku ciągle mnie nie ma ostatnio przy przyszłym punkcie (w domu), toteż muszę obudzić równoległy wątek 😉

@Daras - od biedy są adaptery, mnie jednak zastanawia czy jest chłodzenie indukcji... Podobno jest, mam nadzieję, bo ostatnio jeżdżę służbowym Fordem przez Polskę (spalinowym ofc, nie zwariowałem), pogoda świetna, fon 60 stopni, ledwo w rękę mogłem wziąć po godzinie czy dwóch trasy... A często nawet się nie ładował, szybko się nabijał do pełna
Wydaje mi się że chłodzenie działa, ale u mnie przy włączonym CarPlay indukcja nie wyrabia i i tak bateria spada, więc skończy się pewnie na podłączaniu po kablu