Mnie troche irytuje fakt, ze jak przejedziesz znak 'koniec ograniczen' to on sobie wbija tempomat na 140, mimo ze wczesniej byl na 120. Niby to tylko dwa kliki sa, ale auto jednak samo przyspiesza w dosyc przypadkowych miejscach.
Przesiadlem sie z VW Polo 2019/20, ktorym jezdzi sie jak gokartem, a ze mial byc do miasta to nie ma wynalazkow takich jak tempomat. Skonczylo sie na tym ze jezdzil w Alpy i do Dalmacji.
Jak dużo zależy od poprzednich doświaczeń. Myślałem, że Elroq to taki typ "sensible choice" dla typowej rodziny 2+1. Średni rozmiar (4,5m), a jednak wystarczający + fenomenalna zwrotność. Nie sądziłem, że ktoś będzie go nazywał dużym.Samochód jest duzy. Gdyby nie kamery 360 to normalnie spanikowalbym ze w cos uderze parkując. Widocznosc z przodu przed autem jest dosyc ograniczona.
Tak, założyliśmy dwie appki - nie próbowałem w sumie inaczej@tlisek - Probowales moze dodac drugiego uzytkownika do auta? Widze ze w necie jest dyskusja czy maja byc dwa osobne konta/apki, czy na jednym koncie myskoda dwa profile..
Tak i tak. Ja nigdy nie jezdzilem z hudem i bardzo go sobie cenie. AR dziala bardzo fajnie, a calosc jest skonstruowana tak, ze nikt poza kierowca nie widzi wyswietlanego obrazu.Witam
Nie mam jeszcze Elroq ale przymierzam się do zakupu Elroq RS
W związku z tym mam pytanie: czy można wyłączyć HUD ?
Czy na HUD można wyświetlić wskazówki z Google maps przy połączeniu z AndroidAuto?
A nie miałeś problemu z połączeniem z Android Auto? Działa dobrze?Tak i tak. Ja nigdy nie jezdzilem z hudem i bardzo go sobie cenie. AR dziala bardzo fajnie, a calosc jest skonstruowana tak, ze nikt poza kierowca nie widzi wyswietlanego obrazu.
Wskazowki z navi skody, google maps i abrp sa na hudzie. Navi skody wiecej detali, ale nie ma diametralnej roznicy.