Za 3 tygodnie odbieram, to się pochwalę wrażeniami.zonie mojej osobistej sie spodobal i ma sie umowic na jazde probna...
zobaczymy - jak koreance beda dalej trzymac cena tak jak dotychczas to mozliwe ze bede jezdzil dzieckiem niemca z chinczykiem![]()
czy to jest dziecko niemca to holender wie!zonie mojej osobistej sie spodobal i ma sie umowic na jazde probna...
zobaczymy - jak koreance beda dalej trzymac cena tak jak dotychczas to mozliwe ze bede jezdzil dzieckiem niemca z chinczykiem![]()
No i to jest powód dla którego ja bym pojechał dalej po inny kolor.....wolalbym jakis inny kolor, ale sprawdzilem na mobile, 90% wystawionych aut w tej wersji to wlasnie digital weiß, a nie chce mi sie telepac 1000 km gdzies na poludnie zeby inny kolor kupic - zawsze mozna pozniej ofoliowac
kolejny plus ujemny - biala konsola, odbija sie w szybach
A to ile ten uszkodzony kosztuje ?bylem wczoraj w hamburgu
jest do wziecia lekko uszkodzony smart#1 niebieski z czarnym dachem i grafitowa deska - ale wersja pro+
porownalem roznice:
- brak swiatel matrix
- brak pompy ciepla
- brak hud
- standardowe naglosnienie
- brak ambilight
- brak jakis 2 asystentow (nie pamietam jakich)
- jeszcze jakies rozice w tylnej kanapie
- brak grzanej kierownicy
- tanszy o 10tys €
i sie powaznie zastanawialem czy sie nie skusic, w sumie i tak 90% to jazda do/z pracy.....
ale jednak wezmiemy cos co moze od razu jezdzic a nie czekac na czesci zamienne (tego sie najbardziej balem bo auto dosc swieze i moga byc problemy z kupieniem np. zderzaka czy maski z drugiej reki
jak przyjedziesz z kasa ta koncowke mozesz urwacA to ile ten uszkodzony kosztuje ?