S
Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27
Gość
pytam bo np. na prad po polsce narzekał na odbijający się pasek ledowy w TM3 HL
Nie odbija się a jeśli Ci przeszkadza to wyłączasz.pytam bo np. na prad po polsce narzekał na odbijający się pasek ledowy w TM3 HL
1150km w dniu zakupu się liczy?są jakieś plany wyjazdowe w dalszą podróż w najbliższym czasie, żeby opisać wrażenia z trasy?
Po angielsku. Ale jeśli wolisz to można po niemiecku. Polskiego nie ma.a i jeszcze jedno, komendy głosowe tylko po niemiecku?
jak najbardziej1150km w dniu zakupu się liczy?
Pisałem już - czytaj wątki w których piszesz. Do domu wracałem. Wrażenia też opisałem.jak najbardziejchyba w jakiś cug wpadłeś i jeździsz jak szalony
![]()
w zeszly weekend traske do syna i z powrotem - 250km w sumie - powiem tak - zawieszenie citroena to nie jest - moja "arystokratyczna" dupa troche cierpi, licze ze na 18" bedzie znosnie#1 zaczyna to bardzo fajnie wyglądać....
na razie chyba nie widzicie za dużo minusów, są jakieś plany wyjazdowe w dalszą podróż w najbliższym czasie, żeby opisać wrażenia z trasy?
Jesli roznica miedzy 18 a 19 to jest w profilu 5-10 to spodziewaj sie ze bedzie jeszcze mniej przyjemnie na 18.w zeszly weekend traske do syna i z powrotem - 250km w sumie - powiem tak - zawieszenie citroena to nie jest - moja "arystokratyczna" dupa troche cierpi, licze ze na 18" bedzie znosnie
ledy sie troche odbijaja, ale mozesz nastawic zarowno kolor jak i jasnosc albo w ogole wylaczyc
asystent pomaga a nie przeszkadza kierowcy i fajnie pilnuje drogi
jak drugi syn wyprowadzi sie do aachen to wtedy traski beda po 1000km w likend![]()
Smart ma taką samą szerokość opony niezależnie od średnicy felgi (235/45R19, 235/50R18).Jesli roznica miedzy 18 a 19 to jest w profilu 5-10 to spodziewaj sie ze bedzie jeszcze mniej przyjemnie na 18.
Szeroskosc opony tez daje wiekszy komfort.
Np. Na 225/35/17 bylo lepiej niz na 215/40/16 ale oczywiscie to na kazdym aucie inaczej sie odczuwa.