Smart #1 - wrażenia

p0li

Pionier e-mobilności
heh, wlasnie sprawdzilem i sie okazalo ze jak naprawiali mi auto to zrobili serwis bo znowu mam 30tys km do przegladu i 720 dni

p0li

Pionier e-mobilności
...ale zeby w przyrodzie byla rownowaga - to dzis po powrocie do domu przy -3 i 100% wilgotnosci (mgla taka ze koniowi leb moze ukrecic) mialem problemy z otwarciem klapki ladowania
pukalem, stukalem i wreszcie puscila, no ale niesmak pozostal

p0li

Pionier e-mobilności
oddalem dzis o 8 rano auto do warsztatu na akcje przywolawcza dotyczaca tylnych zapinek do pasow, o 12 dzwonili ze juz gotowe. wspomnialem ze klapka mi sie zacinala, oczywiscie mimo -3° klapka dzialala jak zloto wiec warsztat wyczyscil i nasmarowal blokade i kazal obserwowac
po naprawie wyglada to tak @vwir

1738699205996.png

vwir

Pionier e-mobilności
Nawet nie wiedziałem o takiej akcji przywoławczej. U mnie wszystko działa. Za dwa miesiące mam przegląd to od razu pewnie zrobią.

p0li

Pionier e-mobilności
Nawet nie wiedziałem o takiej akcji przywoławczej. U mnie wszystko działa. Za dwa miesiące mam przegląd to od razu pewnie zrobią.
to nie chodzi ze cos nie dziala tylko te zapinki byly za blisko siebie i zapinajac boczny pas mogles niechcacy odpiac srodkowy - teraz to odsuneli i tyle

p0li

Pionier e-mobilności
@vwir czy ty tez przy tych jemnych temperaturach masz wraze nie jezdzenia odkurzaczem? praktycznie od wlaczenia do wylaczenia auta caly czas dzialaja wiatraki pompy ciepla

vwir

Pionier e-mobilności
@vwir czy ty tez przy tych jemnych temperaturach masz wraze nie jezdzenia odkurzaczem? praktycznie od wlaczenia do wylaczenia auta caly czas dzialaja wiatraki pompy ciepla
Nom, taki urok pompy ciepła. Zachowuje się jak Leaf I - za wszelką cenę próbuje używać pompy ciepła. W Leafie II to zmienili i już przy kilku stopniach na plusie wspomagał się grzałkami. Może to i mniej ekonomiczne, ale grzeje szybko i cicho.

p0li

Pionier e-mobilności
Nom, taki urok pompy ciepła. Zachowuje się jak Leaf I - za wszelką cenę próbuje używać pompy ciepła. W Leafie II to zmienili i już przy kilku stopniach na plusie wspomagał się grzałkami. Może to i mniej ekonomiczne, ale grzeje szybko i cicho.
mogliby to poprawic softem

vwir

Pionier e-mobilności
Właśnie mi wpadł soft w wersji 1.5.2. Kompletnie nie widzę różnicy, ale chwalą się porawkami w kilku różnych modułach.

p0li

Pionier e-mobilności
no wlasnie mialem si epytac bo mi wczoraj wieczorem tez wpadl - nie widze roznic

ps - poobserwuj ramiona wycieraczek - u mnie kilka razy chowaja sie za krawedzia szyby a kilka razy wystaja tak z 1cm - tobacz czy tez to zauwazysz