A propos " a dotyczy niekompatybilności interfejsu USB 2.0 z portem USB 3.0 w schowku na rękawiczki Tesli."
Starsze tesle mają port USB 2,0 Czy da się podpiąć przejściówką
Ps Mili Panowie zważcie że ten fajny projekt jak każdy inny podobny ma, trafić "pod strzechy" czytaj : do samochodów zwykłych użytkowników , którzy chcą by jego funkcjonalność była na poziomie Tesli. Tz wsiadł i ruszył, stanął i poszedł do domu. I z opisu to tak wygląda. Dlatego dywagacje fachowe większości nic nie dadzą. A co było pierwsze jajko czy kura tym bardziej
Skoro autor spytał co sądzimy my "zwykli posiadacze T " , to siłą rzeczy rozumiemy że chce to udostępnić/sprzedać, jak nam się to spodoba.
No to nam się podoba i to bardzo, więc co dalej? Nie napisał : "zrobiłem sobie", to jest nadzieja że sprzeda.
Jedziemy tradycyjnie Elonem "dwutygodniowym z FSDw tle "( obiecanki cacanki) , czy Elonem co dał mi TESLE i full zabawek posłał w Kosmos? Oby tym drugim.
PROJEKT wart jakiejś ochrony prawnej przed kopiowaniem, bo ja tu widzę potencjał komercyjny. Szkoda że to spowolniło by to jego dostępność