Soft 2024.2

KrzysztofFly

Moderator
Nic nie jest lepiej jest tak samo czyli mocno średnio.
No u mnie na 2024.2.6 było zdecydowanie lepiej, a dzisiaj pojawiła się aktualizacja do 2024.2.7 i aż miałem dylemat czy ją zainstalować, czy przypadkiem czegoś nie spieprzyli. Ostatecznie zapuściłem aktualizację, kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana ;). Na razie jeszcze nie wiem z jakim efektem, bo dzisiaj jak na złość deszczu nie ma ;).

Bartłomiej S

Posiadacz elektryka
Oni po prostu najpierw tak skopcili działanie wycieraczek że teraz nawet delikatna zmiana to dla nas jak rewolucja 😎

Też mam wrażenie że troszkę lepiej w 2.6 ale jednak nadal muszę wspomagać się ręcznym włączaniem.

slaveq

Pionier e-mobilności
No i taka to jest z nimi zabawa, Jednym działa trochę lepiej innym znowu gorzej, Jeszcze innym trze po suchym. Kolejna kampania naprawcza wycieraczek :). Ciekawe czy kiedyś skapitulują i dodadzą ten czujnik deszczu :).

Bronek

Pionier e-mobilności
U mnie wer z końcówką 7 zmieniła tak prace wycieraczek, że są kompletnie niepotrzebne.
Zaraz po aktualizacji wyszło słońce.
To moja największa aktualizacja na ok 150 przeżytych jawnie..

MarcinEV

Posiadacz elektryka
U mnie wer z końcówką 7 zmieniła tak prace wycieraczek, że są kompletnie niepotrzebne.
Zaraz po aktualizacji wyszło słońce.
To moja największa aktualizacja na ok 150 przeżytych jawnie..

Zazdroszczę. U nas ciągle szaro i ponuro. Można złapać doła. Wsiadam zaraz do Y i sprawdzam .7 może humor się poprawi.

Michal

Moderator
Rzeczywiście jak nie pada, to potrafi wycierać na sucho. Mam wrażenie, że dzieje się tak, gdy przede mną jedzie jakieś auto i widać, że spod kół leci woda, ale nie musi nawet dolatywać do mnie.