Spanie w 3

churro

Fachowiec
Cześć, zastanawiam się nad zakupem tesli żeby niczym Daniel Grzyb czasami z kobietą pojechać gdzieś autem i w nim spać 🧅

Pytanie czy ktoś z was o podobnych gabarytach 185cm, 95kg próbował tak nocować w samochodzie z kobietą? Z tego co widziałem Daniel robił to w modelu S i Y ale nie widziałem czy dał radę w 3.

daniel

Señor Meme Officer
Cześć, zastanawiam się nad zakupem tesli żeby niczym Daniel Grzyb czasami z kobietą pojechać gdzieś autem i w nim spać 🧅

Pytanie czy ktoś z was o podobnych gabarytach 185cm, 95kg próbował tak nocować w samochodzie z kobietą? Z tego co widziałem Daniel robił to w modelu S i Y ale nie widziałem czy dał radę w 3.
Nie tylko Grzyb jest na YouTubie. Poszukaj z innych krajów. Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale jak chcesz we troje to z kobietą to uzgodnij. 😅

churro

Fachowiec
A wymiary kobiety?😄
na szczęcie karlica ale dziwnie dużo miejsca zajmuje w normalnym łóżku jak na takie wymiary 😤
Lepiej wybierz TMY
W TM3 to w ostateczności i bardziej za karę, niż we dwójkę dla przyjemności
Szukam wymówki żeby nie kupić MY jak się da bo o wiele bardziej mi się podoba 3 tak na codzień, ma większy zasięg, a takie wyjazdy by były rzadkością. No i tesla nie pomogła bo jednak między 0 i 2.5% APR jest duża różnica. Jedyne co by mi teraz mocno wpłynęło na decyzję to jakby ktoś podobnych wymiarów powiedział że musi mieć stopę wystawioną przez okno żeby móc spać w tym aucie.

KrzyCh

Pionier e-mobilności
Wróciłem właśnie z testowego wyjazdu do Włoch, gdzie z kobietą spaliśmy kilka razy w TMY. Mam 180 cm wzrostu, kobieta ma wymiary najlepsze - wiem bo wybierałem. Dawno to było, ale ja zwykle dobrze wybieram.
Jestem bardzo zadowolony i jedynie prysznica brakowało trochę. Kobieta też chyba to polubiła, bo gdy przed każdym kolejnym noclegiem pytałem “camping (w Tesli), glamping czy hotel?”, odpowiadała “Camping w Tesli”. Może to i kwestia miejscówek, nie wiem.

Jeśli więc to dla Ciebie faktycznie jest znaczący parametr, to jedynie TMY. Nie tylko ze względu na miejsce w kabinie, a również prześwit, pojemność franka i wanny w bagażniku i pewnie inne.
Jeśli prześpisz się raz czy dwa na parkingu przy autostradzie albo i wcale, to TM3 będzie pewnie ok.

Ale zastanów się 2 razy. Spadek wartości EV może oznaczać, że szybciej człowiek zmieni kobietę niż samochód…
😉