Sprzedam e-soula 64 kWh r. 2021

Status
Wątek zablokowany, brak możliwości zamieszczania nowych wypowiedzi

nnnnn

Pionier e-mobilności
185 tys*70%=129 tys (po zaokrągleniu).

Nie wiem jak dzisiaj wygląda wartość w info-expercie, jak ubezpieczałem w listopadzie, to chcieli wpisywać do AC 150 tys.....
No i ta cena wygląda realniej niż to co dostałem "nie do negocjacji bo poniżej kosztów"...

Cav

Pionier e-mobilności
No i ta cena wygląda realniej niż to co dostałem "nie do negocjacji bo poniżej kosztów"...
Cena się zmieniała - pisałem o tym.
tesla też ułatwiała tego typu decyzje.

Trzeba było zaproponować swoją cenę zawczasu, to bym Cię o tym fakcie poinformował, po jej zmianie..

ypl

Pionier e-mobilności
Cena wydaje się sensowna, bez sensu było ją ukrywać. Ja też podam dalej temat.

Cav

Pionier e-mobilności
Od razu - żeby nie było nieporozumień - założyłem że Wasze informacje o możliwości częściowego zatrzymania dotacji (proporcjonalnie do wykorzystanego okresu) są prawdziwe i cena to uwzględnia.
Ale jeszcze tego nie weryfikowałem u źródła.

Jeśli przed sprzedażą okaże się inaczej, to cena wróci siłą rzeczy do wyższych poziomów, chyba że ktoś będzie chciał poczekać do listopada.

Cav

Pionier e-mobilności
Ceny na otomoto od 150.000 do 170.000. Tylko 7 aut, przebiegi od zera do 37.000 km. Wg mnie cena godna uwagi jak ktoś szuka takiego auta. Myślę że wystawiając na otomoto, poszło by w mig 😗
Chyba przeceniasz rynek zbytu na elektryki.....

Bandtio83

Posiadacz elektryka
Matematyka z jednej strony ale z drugiej emocje, tzn samochód to nie tylko urządzenia do poruszania się ale też ma sprawiać radość z posiadania, bycia i patrzenia na niego. A powiedzmy sobie soul to specyficzne auto, mnie osobiście się podoba ale każdego innego co się pytałem to powiedział że obrzydliwe... Więc nie kupiłem (chociaż zasięg i wyposażenie ok) bo żona powiedziała że tym jeździć nie będzie, syn pytał się "dlaczego" nie możemy miec męskiego auta a inni mówili "przestań", gdy pomagałam siostrze wy poszukiwania EV nawet nie chciał otworzyć w środku, oczywiście w salonie EV stoją obok siebie więc stał E-soul koło ev6...
Z tego powodu raczej szału kupujących nie będzie nawet gdyby cena mieściła się w wszystkich przelicznikach ;)

Cav

Pionier e-mobilności
Tak - to auto które albo się kocha, albo nienawidzi.
Stanowiska pośrodku są rzadkie.
Ale bez dwóch zdań - nie ma lepszej oferty na rynku, jeśli ktoś szuka dobrego bev z dużym zasięgiem i w miarę nowego w jak najniższej cenie.....
Sam właśnie dlatego kupiłem - za największy wskaźnik cena/zawartość.
Inna sprawa że zawsze mi się soul podobał.

Status
Wątek zablokowany, brak możliwości zamieszczania nowych wypowiedzi