Piotrek111
Zadomawiam się
To jest forum. Forum słuzy do wymiany poglądów.Nie zgodzę się z Tobą a to dlatego, że nie przeczytałeś chyba jaki to dział:
Więc, krótka piłka: zainteresowany jesteś autem @Cav? Jeśli nie są inne wątki do "znęcania się" nad kolorami, designem itp samochodów EV. Tu się sprzedaje albo kupuje, a nie komentuje kolorów. Ale chyba tylko w PL każdy jest "ekspertem" od samochodów (a już EV to w ogóle), piłki nożnej i katastrof lotniczych. Pewnie jeszcze coś pominąłem...
Nie wspomnę, że komentarze niektórych w różnych tu ogłoszeniach są - przynajmniej dla mnie - poniżej pewnego poziomu.
Zastosuj się więc sam do ostatniego zdania, bo ja widzę, że KUPNEM nie jesteś kompletnie zainteresowany.
Nie zgodzę się z Tobą a to dlatego, że nie przeczytałeś chyba jaki to dział:
Więc, krótka piłka: zainteresowany jesteś autem @Cav? Jeśli nie są inne wątki do "znęcania się" nad kolorami, designem itp samochodów EV. Tu się sprzedaje albo kupuje, a nie komentuje kolorów. Ale chyba tylko w PL każdy jest "ekspertem" od samochodów (a już EV to w ogóle), piłki nożnej i katastrof lotniczych. Pewnie jeszcze coś pominąłem...
Nie wspomnę, że komentarze niektórych w różnych tu ogłoszeniach są - przynajmniej dla mnie - poniżej pewnego poziomu.
Zastosuj się więc sam do ostatniego zdania, bo ja widzę, że KUPNEM nie jesteś kompletnie zainteresowany.
To jest FORUM , a nie OTO MOTO . Forum tym rózni się od portalu sprzedazowego , ze własnie mozna wymieniac poglądy.A to czy ktos się zdecyduje na kupno jest jego prywatną sprawą . Rzeczą wtórną. Mnie bardzo interesują wypowiedzi piszących tu ludzi które COŚ WNOSZĄ w tej kwestii . Jedne są mądrzejsze , Drugie bardziej głupie Jednak są , bo WYRAZAJĄ ludzkie EMOCJE . Z tego względu w tak unikatowym miejscu jakim jest forum warto zapoznac się z opiniami innych w tej kwestii . Bo gdzie indziej niz na forum dowiesz sie co myslą ludzie na temat oczojebnego koloru auta Sławka . A często mozesz miec dylemat jak trafia Ci sie taki kolor do kupna w rozsądnej cenie. Obecnymi czasy koszt zakupu samochodu elektrycznego jest przecież bardzo wysoki i niebagatelny . Ceny często powyzej 200 000 zł. Warto wiec posłuchac co myslą o tym inni . Lepiej uczyc się na cudzych błędach ( Pana Sławka ) niz na swoich. Wyposazenie auta, wersja ,kolor auta to stotne dylematy przy ewentualnej pozniejszej odsprzedazy .Kazdy przeciez zmienia auto co 2 lub 3 lata. Kontrowersyjny kolor auta Pana Sławka idealnie wpisuje sie w tą kwestie . Moze stąd jego popularnosc.? Pamietam jak Pan Sławek miał kiedys Renault Zoe w białym kolorze .Okleił dach niebieską folią co wyglądało wyjątkowo fatalnie ( dla mnie i równiez wielu innych forumowiczów z forum które kiedys tętniło życiem ). Dla Pana Sławka tamte Zoe z niebieskim oklejonym dachem było cudem nad cudami .Wtedy Renault Zoe sprzedawały sie swietnie .Ludzie wręcz je sobie wyrywali z rąk . Szły jak swieże bułeczki . Akurat Zoe Pana Sławka z jakiegos powodu ( mimo , ze krajowe z nieduzym przebiegiem i bezwypadkowe ) stało jak wryte . Normalnie jak zaczarowane. Podobnie jak teraz Soul . Nie chciało się sprzedac i nie było kupca . Pan Sławek jak pamiętam wtedy tez zaklinał rzeczywistosc . Jednakze zdesperowany po mału cały czas obnizał cene , W koncu chyba po kilku miesiacach poddał się , Pękł i zaakceptował potężna strate . Zmęczył go ten samochód . A moze wystarczyło zeby wtedy posłuchał sie . Zerwał tą wstrętną folie z dachu przywracając mu ładny i estetyczny wygląd . Obecnie przy kolejnym swoim aucie Pan Sławek idzie tą samą drogą . Równiez ma mocno kontrowersyjny kolor . Schemat w pewien sposób sie powtarza . Moze jednak w tej kwestii jest coś na rzeczy ? Czytając taki wątek ktos z boku przy podejmowaniu kupna auta za 200 000 zł lub nawet 100 000 zł moze choc częsciowo wezmie kwestie koloru pod uwage ? Nie zabijaj więc tego forum NABRU swoimi nieprzemyslanymi i nerwowymi wypowiedziami. Zauwazyłem , ze na kazdym wątku wszystko kwestionujesz i ogólnie marudzisz . Jeszcze więc raz powtórze . Nie intereuje mnie ? Nie wchodze ale nie zabraniam oraz nie kaze mówić ludziom co mają robic. Kazdy ma swój rozum .Kieruje się swoimi priorytetami .Nawet jesli chodzi o kolor Sławka . Nie oceniajmy go. Jego kasa , jego wybór. Jest np wątek Kogo widziałem / widziałam na Tesli . Mnie on kompletnie nie interesuje. Dlatego nie wchodze , nie zaglądam , nie komentuje .Nie mówi innym co maja robic . Wspomniałem wczesniej , ze eszcze nie tak dawno , w swoim czasie było bardzo popularne inne forum - Samochody elektryczne org. Tam tez było kilku takich malkontentów - z KÓŁKA WZAJEMNEJ ADORACJI .WSZYSTKO NAJLEPIEJ WIEDZĄCYCH i nie dających innym swobody wypowiedzi . Bo tylko oni wiedzieli WSZYSTKO najlepiej , Byli najmądrzejsi z mądrych , a reszta knebel . Gdzie teraz jest tamto forum i kto na nie zagląda ? Martwe miejsce w internecie . Bez przyszłosci . Umierające ze zmarnowanym potencjałem . Zabite przez takich jak Ty . Nie ograniczaj więc . Forum musi życ . Dla Ciebie jest coś głupie . Dla drugiego istotne i mądre . Dla jednego kolor Soula Pana Sławka to istna barwa szczęscia ,Dla innego totalne bezguscie i koszmar , niczym z ulicy Wiązów . Przeczytaj co o Tobie napisali na wątku Głosowanie na lokalizację SuC Jestesmy rózni Nabru więc uszanuj to .Nie zgodzę się z Tobą a to dlatego, że nie przeczytałeś chyba jaki to dział:
Last edited: