Sprzedaż/cesja BMW i4 eDrive40

MPR

Nowy na Forum
Dzień dobry,
auto zamówione w maju 2022. Deklarowany przez dealera termin odbioru kwiecień/maj 2023.
Z wyposażenia dodatkowego jedynie Pakiet Business Class, HiFi Harman Kardon oraz kierownica M. Na tym etapie można jeszcze ponoć coś dodać.
Cena brutto 277 700 zł. Odstępne 40 000 zł.
Cena katalogowa tej konfiguracji dzisiaj - 306 700 zł i deklarowany termin odbioru sierpień 2024.

cooler

Pionier e-mobilności
Ok. Niektórzy kochają tę markę to dadzą każdy pieniądz.
Ja się z BMW wyleczyłem naście lat temu…
A byłem psychofanem..,
Rozwiniesz co z BMW ci się nie podobalo?
Ta 40 nawet ma fajne parametry, po wtopie z Tesla nawet myślałem nad tym, choć to jednak konwersja... Bo na razie to tylko eqs450+ zostaje jeżeli chodzi o trasy.

ELuk

Pionier e-mobilności
Od serii F zaczęła się katastrofa w silnikach…
Jak chcesz mieć spokój, a emocje są Ci dalekie zostań przy swojej starej Toyocie. 😉👍

cooler

Pionier e-mobilności
Od serii F zaczęła się katastrofa w silnikach…
Jak chcesz mieć spokój, a emocje są Ci dalekie zostań przy swojej starej Toyocie. 😉👍
Kupując Tesle chciałem emocje... Ale nie takie :eek:
Myślisz że elektryki BMW też poszły tą drogą co ich ICE? Wyjdzie na to że wrócę do tych nudnych, solidnych, nie wzbudzających emocji tatowozow i będę się trzymał z dala od aut obiecujących emocje. W materiałach marketingowych nikt nie pisał że chodziło o wkurw, szok i niedowierzanie :mad:

Teslowychopak

Posiadacz elektryka
Dzień dobry,
auto zamówione w maju 2022. Deklarowany przez dealera termin odbioru kwiecień/maj 2023.
Z wyposażenia dodatkowego jedynie Pakiet Business Class, HiFi Harman Kardon oraz kierownica M. Na tym etapie można jeszcze ponoć coś dodać.
Cena brutto 277 700 zł. Odstępne 40 000 zł.
Cena katalogowa tej konfiguracji dzisiaj - 306 700 zł i deklarowany termin odbioru sierpień 2024.
Jaki kolor wybrałeś? i nie wybrałeś M pakietu?

waldee

Nowy na Forum
Mam do odstąpienia cesję leasingu w EFL na BMW i4 40 z pakietem M szyberdachem, 2 kpl opon, kamery tył przód.
Odstępne 5000, rata 4500 pozostało 52 do spłaty, wykup nieobowiązkowy 109000. Przebieg 13800, na szybkich ładowarkach ładowana kilka razy, max do 80%. Jeszcze ma folie na wyświetlaczach i progach. Kolor czary szafir.
i4_5.jpg
i4_6.jpg

Cav

Pionier e-mobilności
Mam do odstąpienia cesję leasingu w EFL na BMW i4 40 z pakietem M szyberdachem, 2 kpl opon, kamery tył przód.
Odstępne 5000, rata 4500 pozostało 52 do spłaty, wykup nieobowiązkowy 109000.
Czyli w sumie 348 tys.
Ile kosztuje coś takiego jako nowe?

BTW: I4 to odpowiednik Tesli 3, czy coś większego?