cojestdoktorku
Posiadacz elektryka
No i wyszło ze i z czytaniem problemy, a i w "logikę" nie potrafisz.Że jesteś trollemi nikim więcej
![]()
Za to świetnie byś sobie w piaskownicy poradził z kolegami
No i wyszło ze i z czytaniem problemy, a i w "logikę" nie potrafisz.Że jesteś trollemi nikim więcej
![]()
OkNie.
Dopiero otwierasz mi oczy na takowe możliwości. Muszę się w to wgryźć aby nie zadać głupich pytań.
Mam Teslacza 2mies. dopiero,…stąd powoli się zapoznaje.
A jazda za TIREM ile oszczędza energii ?Miałem ostatnio dzień wyjazdowy po lokalnym terenie i wyszła całkiem niezła dniówka. Końcowe 100 km w deszcz więc trochę to popsuło wynik.
View attachment 20468
Zależy jak blisko jedziesz. 10-30%. bezpieczna odległośc to minimum 2s~=50m a żeby miec te 10% to trzeba jechać~25mA jazda za TIREM ile oszczędza energii ?
Oczywiście żart, ale ciekawe jaki potrafi być uzysk. Ktoś wie?
Za tirem to można co najwyżej kamień załapać na szybę.A jazda za TIREM ile oszczędza energii ?
Oczywiście żart, ale ciekawe jaki potrafi być uzysk. Ktoś wie?
W takie coś się bawiłem lata temu, jak benzyna była na kartki (F126p), wyjazd prawie 600 km. Spalanie było bardzo niskie.Zależy jak blisko jedziesz. 10-30%. bezpieczna odległośc to minimum 2s~=50m a żeby miec te 10% to trzeba jechać~25m
Nie wiem, nie mierzyłem w EV. Lata temu jeździłem busem z towarem. Przy jeździe za ciężarówką było czuć dużą różnicę w oporach powietrza.Oczywiście żart, ale ciekawe jaki potrafi być uzysk. Ktoś wie?