Strzały przy skręcaniu kołami

kristof46

Fachowiec
Zmienię koła i pojadę ale mam do nich 180km wiec to już taka mała wyprawa. Z różnymi serwisami miałem kontakt ale taki absurd dopadł mnie pierwszy raz.
Bo to jest tesla i trzeba o tym pamiętać. Tak samo jak oklejalem auto a konkretnie przód i bok gdzie mamy kamerki to chcieli je demontować. Stanowczo zakazałem. Kręcili nosem ale nie mój problem. Od razu im o tym mówiłem. Nawet jeśli ktoś powie ze niby można ze to robił wolałem nie ryzykować.

kristof46

Fachowiec
Teraz to się zastanawiam czy wycieraczki od szyb mogę kupić inne niż Teslowe, bo może silniki albo akumulator będą przez to cierpieć 😀
Wycieraczki nie wpłyną na silnik ale jakby pojechać z pękniętą szybą…wiem brzmi absurdalnie ale to tesla. Warto podejść do niej jak do producenta telefonu Apple Samsung itp a nie producenta aut.

krzyss

Pionier e-mobilności
Ciekawe, to chyba pierwszy przypadek takiej "wrażliwości" serwisu.
Ale ja o tym czytalem, jak jechalem na serwis do Berlina to celowo zmienialem kola z zimowych na letnie na teslowych felgach zeby nie bylo probleemow.

PawelY

Zadomawiam się
Czyli filtry powietrza i wszystkie eksploatacyjne pierdoły w okresie gwarancji lepiej kupować w tesli. Przeglądów robić nie trzeba ale i tak swoje wyciągną 🤔