boa
Pionier e-mobilności
Pocieszę Cię - G klasa na polowe 2024 🤦Dostalem info ze zamawiajac dzisiaj odbior na listopad.. nawet elektryki to dopadlo
Alternatywa to Mini SE ale ma gorsze wyposazenie jednak ciut lepszy zasieg i wieksza dynamika.
Pocieszę Cię - G klasa na polowe 2024 🤦Dostalem info ze zamawiajac dzisiaj odbior na listopad.. nawet elektryki to dopadlo
Alternatywa to Mini SE ale ma gorsze wyposazenie jednak ciut lepszy zasieg i wieksza dynamika.
Spoko, jak sie rozladuje to wrociCześć wszystkim, odebrałem dzisiaj maszynę… ale jeszcze nie pojezdzilem, bo zona się zakochała i ja porwała ;-)
Podrążmy zatem i tutaj kwestię co dla Was oznacza "premium"? Bo IMO dziś premium to przede wszystkim możliwość rozbudowanej personalizacji auta.Bo Mazda jest NAPRAWDĘ co raz bliżej premium. CX-60 zrobi robotę! Widziałem, nie jechałem jeszcze . Na początku będzie PHEV.
No zgadzam sie w całej rozciągłości, tesli w wielu aspektach dużo brakuje, każda nowsza mazda do której wsiadam jest naprawde jakościowo premium... a juz te z bogatymi pakietami są naprawde ładnie z gustem pomyślane. Szkoda tylko ze nie maja fajnych EV z wiekszymi bateriami.No to pod względem personalizacji Mazda wg mnie pod wieloma względami jest bardziej rozwinięta niż Tesla. Pełna personalizacja ADASów, systemy BSM, RCTA, FCTA, SBS-R które w Tesli nie istnieją. MX-30 ma 5 radarów a tesla próbuje FSD na kamerach oprzeć. W CX-60 kamera wewnętrzna rozpoznaje kierowcę i automatycznie dopasowuje predefiniowane ustawienia. Co więcej mają nowatorską funkcję gdzie możesz podać swój wzrost w cm, a samochód analizując dodatkowo na jakim poziomie znajdują się oczy ustawia optymalnie, fotel, kierownicę, lusterka.
A na marginesie jako premium każdy rozumie coś innego, jedni obsługę inni jakość materiałów inni legendę. Nie ma jednego wyznacznika premium dla wszystkich. Mazda w ostatnich latach zrobiła niesamowitą robotę pod wszystkimi względami.