SuC Białystok

krzyss

Pionier e-mobilności
Oby nie, bedzie wieczne zajete przez taxi, pare TM3 tam na taxi jezdzi

na orlenie juz teraz ciagle stoja leafy z taxi ladujace sie do 99% ;)
Zasadniczo jesli ktos placi za prad to co nam do tego… w tesli jest zapis ze nie mozna uzywac jako taxi chyba…

Michał spod Krakowa

Pionier e-mobilności
Oby nie, bedzie wieczne zajete przez taxi, pare TM3 tam na taxi jezdzi

na orlenie juz teraz ciagle stoja leafy z taxi ladujace sie do 99% ;)
Pozostawienie naładowanego samochodu na zapełnionej stacji supercharger kosztuje 4zł/minutę (240zł/godzinę).

Ponadto Pojazdy z bezpłatnym, nieograniczonym dostępem do usługi Supercharging lub darmowym dostępem do usługi Supercharging przez cały okres posiadania pojazdu nie mogą korzystać z sieci Supercharger podczas jazdy w celach komercyjnych.

Bartłomiej

Zadomawiam się
Wykonałem SMS'a w sprawie SC w Białymstoku i mam info od Pana Rafała że uruchomienie SC raczej nie odbędzie się w najbliższym tygodniu. Napisał dosłownie: "może być trudno".
Tak że czekamy.
To może wykonaj jeszcze raz bo na Suprcharger info jest informacja że stacja otwarta, jak jesteś z okolicy to może jakaś relacja

cooler

Pionier e-mobilności
Hold on your horses!!!
Oddzwonił Pan Rafał i poinformował że na stronie Tesli jest jakiś falstart i SC w Alfie jednak nie jest dostępny
Podobno piłka jest o dziwo po stronie Tesli (kwity) a nie naszych urzędów.

Last edited:

lookash_c

Pionier e-mobilności
i tak jak mówiłem znikneła ostrowia. teraz jeszcze do sprawdzenia w samochodzie czy jest to już czynne bo niedawno widziałem że w samochodzie się wyświetla ale jako "temporary closure"
Ostrów Mazowiecka (nie Ostrowia...).

Nikodem

Fachowiec
Tak sobie wyszukałem na forum po skorzystaniu wczoraj z SC w Alfie.
Na razie (po 2 miesiącach z TY) - najlepszy SC jak dotąd z tych z których korzystałem.
Dobrze opisany, dużo stanowisk, brak ściemy z zasilaniem, jest co robić w trakcie parkowania (wiaodmo - centrum handlowe), parking gratis do 1h. Wszystko OK.

bragyou

Posiadacz elektryka
Tak sobie wyszukałem na forum po skorzystaniu wczoraj z SC w Alfie.
Na razie (po 2 miesiącach z TY) - najlepszy SC jak dotąd z tych z których korzystałem.
Dobrze opisany, dużo stanowisk, brak ściemy z zasilaniem, jest co robić w trakcie parkowania (wiaodmo - centrum handlowe), parking gratis do 1h. Wszystko OK.
Gliwice zdecydowanie lepsze na Auchan. Darmowy parking, również w centrum handlowym tak naprawdę no i prędkości. Białystok jakoś nigdy nie porwał mnie prędkościami.

Nikodem

Fachowiec
Dla kontrastu wczoraj w nocy musiałem skorzystać w Wawie z tego w hotelu regent.
120kW max do podziału na 2 stanowiska to jakiś koszmar. Po 5 minutach ładowania dojechała taxi S z darmowym ładowaniem, spadło do 60kW. I siedzisz jak jakiś jaskiniowiec - na zapyziałym parkingu na poziomie -5 ładując się w tempie żółwia + wycieczka korytarzami i windą po walidację parkingu.
Na szczęście parking za darmo.