w USA wysyłają maila jak wykrywają że ktoś non stop ładuje się na tych samych SC i obok parkuje czyli mieszka/ma firmę, nie wiem jak sprawa wygląda z limitowaniem SoC - czy ludzie z FreeSC przy pełnej zajętości SC mają uruchamiany limit 80%?A transport medyczny nie ma okazji ładować się w Gliwicach? Jeżdżą tylko po Katowicach że im nie po drodze?
Swoja droga to wydawało mi się że program "bezpłatne ładowanie" był tak skonstruowany że np taksówki się na nie nie łapały
W czasie świąt mijałem SuC Gliwice kilka razy i w sumie 2-3 auta najczęściej się tam ładowały co w Katowicach już powoduje obniżenie prędkości ładowania i wydłużenie czasu oczekiwania
Wczoraj przejeżdżałem to tylko jedno miejsce wolne było około 18. Lokalizacja się chyba sprawdzaByłem tam dwa razy przez święta. Raz 5, a raz już 7 aut się ładowało...
Blisko A4, niedaleko w sumie od A1. Jeszcze czegoś na przecięciu A4 I A8 brakuje na tym szlaku. Są Kostomłoty, ale nawet tam nie zajeżdżam, wolę we Wrocławiu na Volvo czy Porsche zajechać....Wczoraj przejeżdżałem to tylko jedno miejsce wolne było około 18. Lokalizacja się chyba sprawdza
Obstawiam, że będzie w ciągu roku na W-aw Bielany - tam gdzie Auchan.Blisko A4, niedaleko w sumie od A1. Jeszcze czegoś na przecięciu A4 I A8 brakuje na tym szlaku. Są Kostomłoty, ale nawet tam nie zajeżdżam, wolę we Wrocławiu na Volvo czy Porsche zajechać....
W planach jest Auchan w Legnicy. Ja tez Kostomloty omijam. Wczoraj OK 10 rano nawigacja pokazywala >25 min czekania (wiec w rzeczywistości minimum godzina) tak wiec zajechalem na PowerDot przy Biedronce w Legnicy. Co prawda dwa razy drożej niz SuC ale oszczędzony czas bezcennyBlisko A4, niedaleko w sumie od A1. Jeszcze czegoś na przecięciu A4 I A8 brakuje na tym szlaku. Są Kostomłoty, ale nawet tam nie zajeżdżam, wolę we Wrocławiu na Volvo czy Porsche zajechać....