SuC Gliwice

Kszychu

Pionier e-mobilności
Ja nigdy nie miałem problemu z naładowaniem się tam (nie licząc odbioru auta, wtedy było dość gęsto, ale po 10 minutach znalazło się miejsce) ale na mapie często widzę że obłożenie tam wysokie.
W czasie świąt mijałem SuC Gliwice kilka razy i w sumie 2-3 auta najczęściej się tam ładowały co w Katowicach już powoduje obniżenie prędkości ładowania i wydłużenie czasu oczekiwania

eSUBA94

Posiadacz elektryka
A transport medyczny nie ma okazji ładować się w Gliwicach? Jeżdżą tylko po Katowicach że im nie po drodze?
Swoja droga to wydawało mi się że program "bezpłatne ładowanie" był tak skonstruowany że np taksówki się na nie nie łapały
w USA wysyłają maila jak wykrywają że ktoś non stop ładuje się na tych samych SC i obok parkuje czyli mieszka/ma firmę, nie wiem jak sprawa wygląda z limitowaniem SoC - czy ludzie z FreeSC przy pełnej zajętości SC mają uruchamiany limit 80%?

slow.sasquatch

Posiadacz elektryka
W czasie świąt mijałem SuC Gliwice kilka razy i w sumie 2-3 auta najczęściej się tam ładowały co w Katowicach już powoduje obniżenie prędkości ładowania i wydłużenie czasu oczekiwania

Byłem tam dwa razy przez święta. Raz 5, a raz już 7 aut się ładowało...

nabrU

Moderator
Super, o tym wiadomo już od dawna. Wystarczy poczytać dalej jak 3 posty wyżej:

simen

Zadomawiam się
Blisko A4, niedaleko w sumie od A1. Jeszcze czegoś na przecięciu A4 I A8 brakuje na tym szlaku. Są Kostomłoty, ale nawet tam nie zajeżdżam, wolę we Wrocławiu na Volvo czy Porsche zajechać....
W planach jest Auchan w Legnicy. Ja tez Kostomloty omijam. Wczoraj OK 10 rano nawigacja pokazywala >25 min czekania (wiec w rzeczywistości minimum godzina) tak wiec zajechalem na PowerDot przy Biedronce w Legnicy. Co prawda dwa razy drożej niz SuC ale oszczędzony czas bezcenny :)