SuC Gliwice

eSUBA94

Posiadacz elektryka
W planach jest Auchan w Legnicy. Ja tez Kostomloty omijam. Wczoraj OK 10 rano nawigacja pokazywala >25 min czekania (wiec w rzeczywistości minimum godzina) tak wiec zajechalem na PowerDot przy Biedronce w Legnicy. Co prawda dwa razy drożej niz SuC ale oszczędzony czas bezcenny :)
wydawało mi się że w Legnicy wymienili szafkę GW przy KFC na mocniejszą

slow.sasquatch

Posiadacz elektryka
Jest w planach. Oby tylko wystarczająco dużo
W planach jest Auchan w Legnicy. Ja tez Kostomloty omijam. Wczoraj OK 10 rano nawigacja pokazywala >25 min czekania (wiec w rzeczywistości minimum godzina) tak wiec zajechalem na PowerDot przy Biedronce w Legnicy. Co prawda dwa razy drożej niz SuC ale oszczędzony czas bezcenny :)
Nie ma sensu tak się męczyć: W Kątach Wrocławskich jest mocny GW: 2x150 + 2x100, to rzut beretem od Kostomłotów. W drugą stronę, pod Legnicą niedawno uruchomiony Shell Recharge, 2x200W...

Pabloss

Posiadacz elektryka
Jest w planach. Oby tylko wystarczająco dużo

Nie ma sensu tak się męczyć: W Kątach Wrocławskich jest mocny GW: 2x150 + 2x100, to rzut beretem od Kostomłotów. W drugą stronę, pod Legnicą niedawno uruchomiony Shell Recharge, 2x200W...
ale cena znacznie wyższa

bragyou

Posiadacz elektryka
Żona do swojego Mini dostała ma kartę ładowania BMW. Działa praktycznie wszędzie, z ceną 2.29zl/kWh - więc cen nie analizuję.

Ale się od nowego roku Bonanza kończy :D
2,29 na GW to niespecjalnie rewelacyjna oferta, ale jeśli działa na PowerDot to już "wow" ;)

nabrU

Moderator

Szaruś

Peugeot e208, 10.2022