Na zdjęciach doliczyłem się 16 podstaw 🤔Stan na teraz.
5 szaf po 4 ładowarki, 20 stanowisk + 4 które już są więc będzie 24. Ale najważniejsze że 20 będzie SuC v3 więc będzie piękne ładowankoNa zdjęciach doliczyłem się 16 podstaw 🤔
Spory postęp, byłem w niedzielę wieczorem i nie było właściwych ładowarek, słupki roznegliżowane z bebechami na wierzchu.
Szaf jest raczej 4, nie 5. Pomiędzy jest betonowa podstawa pod kolejne stanowisko SC. Do tego powstaje pytanie czy stare zostawią, czy pojadą do innej lokalizacji skoro tu będzie 16 stanowisk. Ja obstawiam, że je jednak zabiorą, choć mogliby zostawić i udostępnić dla innych marek.5 szaf po 4 ładowarki, 20 stanowisk + 4 które już są więc będzie 24. Ale najważniejsze że 20 będzie SuC v3 więc będzie piękne ładowankochyba że pomiędzy tymi szafami już nie będzie piątej, w sumie jak się przypatrzy to tam jest podstawa pod ładowarkę, więc może rzeczywiście 16 stanowisk v3.
Kolejna zmiana cennika Supercharger - 1,55 zł / kWh poza szczytem i 1,85 zł / kWh w szczycie. Na innych stacjach też podobne zmiany.
Plus ciekawy wykres ale coś dziwnie nisko wychodzi na nim PL:
W Krakowie to chyba chodzi o to żeby więcej lokalsów się ładowało poza szczytem stąd większa różnica w cenie.Zaniżają ceny przed wyborami, żeby pokazać jak to dobrze jest w tym kraju. A nie, czekaj, to jednak nie Elon tak działa.