SuC Kraków-Bonarka

Olecki

Pionier e-mobilności
Wytłumaczyłem żonie zjawisko, że to jak z gotowaniem np: ziemniaków. Im bliżej 100stC, tym bardziej skręcasz palnik, żeby nie wykipiało i dekla nie wyrwało.
U mnie w firmie na szkoleniu przedstawiali to w taki sposób (wraz z prezentacją): masz duży słoik i do wsypania do środka piłeczki różnej wielkości. Jak zaczniesz od małych to później duże się nie ułożą odpowiednio, dlatego zaczynasz od największych a później coraz mniejsze żeby optymalnie wypełnić całość :).

gim-kg

Pionier e-mobilności
U mnie w firmie na szkoleniu przedstawiali to w taki sposób (wraz z prezentacją): masz duży słoik i do wsypania do środka piłeczki różnej wielkości. Jak zaczniesz od małych to później duże się nie ułożą odpowiednio, dlatego zaczynasz od największych a później coraz mniejsze żeby optymalnie wypełnić całość :).
Albo z naleganiem wody do szklanki, jak jest pusta to lejesz pełnym strumieniem. Czym bliżej jej napełnienia, tym lejesz powoli lub zmniejszasz strumień aby sie nie wylało.

Michal

Moderator
Napiszę jak Bronek ;)
Albo jak z sikaniem, jak zaczynasz to bez patrzenia bo silny strumień i wiadomo gdzie leci (chyba że po numerku, to nic nie wiadomo). Pod koniec trzeba już uważać, bo można sobie na buty nakapać :p

Michal

Moderator

krzyss

Pionier e-mobilności
A potem to wszystko zalewasz piwkiem…
I jaki wniosek ? … zawsze sie znajdzie miejsce na jedno piwko.

dawidgora

Posiadacz elektryka
Podjechałem właśnie do Bonarki i nie jestem pewien czy tu sie budują nowe SuC 😂

Wrzucam fotki i filmy

Attachments

• IMG_1466.jpeg
    IMG_1466.jpeg
    1,7 MB · Liczba wyświetleń: 65
  • IMG_1465.jpeg
    IMG_1465.jpeg
    2,3 MB · Liczba wyświetleń: 71
  • IMG_1464.jpeg