SUC Poznań południe

nabrU

Moderator
Cytując klasyka: nie strasz, nie strasz... ;)
Nie straszę, to kiedyś w PL nastąpi. Trzeba się do tego mentalnie przygotować :p

Bronek

Pionier e-mobilności
Z ziemi zaczynają sterczeć kable, ale elektrony jeszcze nie wytrysnęły ... ;)
Jak to nie ? Zorzę zapowiadali ?

TomRS

Pionier e-mobilności
Jak to nie ? Zorzę zapowiadali ?

W Poznaniu odwołali, za późno miała być, a dzieci rano do szkoły. Przeniesiona na weekend. ;)

umcus

Pionier e-mobilności
Nie straszę, to kiedyś w PL nastąpi. Trzeba się do tego mentalnie przygotować :p
Wiem, wiem. Ale ufam tym, którzy twierdzą, że SuC pies z kulawą nogą nie będzie chciał odwiedzać, nie wspominając o posiadaczach innych marek. W końcu nie chcemy sponsorować Elona, prawda? Prawda?

Myślę, że możemy spać spokojnie, raczej SuC będzie stał pusty. Przecież nikt nie jest i nie chce być hipokrytą.

;)

O ile pamiętam ma 4xCCS i Chademo. To jednak Ekoen Okęcie z 7 szt. wygląda lepiej.
Totalnie mi się rozjechała wizja świata, myślałem że tam jest 8 stanowisk…
A tymczasem faktycznie, już operatorzy typu właśnie EKOEN czy Hazel (o którym w sumie zbyt dużo nie czytałem) zaczynają mieć "huby" lepsze niż Tesla czy IONITY (no, może moce nie te ale idzie w dobrą stronę).

STMS

Pionier e-mobilności
Totalnie mi się rozjechała wizja świata, myślałem że tam jest 8 stanowisk…
A tymczasem faktycznie, już operatorzy typu właśnie EKOEN czy Hazel (o którym w sumie zbyt dużo nie czytałem) zaczynają mieć "huby" lepsze niż Tesla czy IONITY (no, może moce nie te ale idzie w dobrą stronę).
Serio porównujesz roczny EKOEN do starych SuC Tesli …
Porównaj do ostatnich które powstały w tym samym czasie Warszawa Kraków Gliwice Szczecin

Nawet z tymi dodatkowymi 3 które EKOEN uruchomi nijak się to ma do SuC

Odolion uruchomią w tym samym czasie co dodatkowe 3 szt na Okęciu … może to porównasz 🤣

HAZEL o jakim hubie piszesz ?