umcus
Pionier e-mobilności
Cytując klasyka: nie strasz, nie strasz...Jak Tesla otworzy swoje SuC na innych ludków, to się to zmieni...![]()
Cytując klasyka: nie strasz, nie strasz...Jak Tesla otworzy swoje SuC na innych ludków, to się to zmieni...![]()
Nie straszę, to kiedyś w PL nastąpi. Trzeba się do tego mentalnie przygotowaćCytując klasyka: nie strasz, nie strasz...![]()
Jak to nie ? Zorzę zapowiadali ?Z ziemi zaczynają sterczeć kable, ale elektrony jeszcze nie wytrysnęły ...![]()
W Poznaniu odwołali, za późno miała być, a dzieci rano do szkoły. Przeniesiona na weekend.Jak to nie ? Zorzę zapowiadali ?
![]()
Ubiegłej nocy niebo lśniło od Bałtyku po Śląsk
Nad Polską pojawiła się zorza polarna. W nocy ze środy na czwartek na półkuli północnej panowały wyjątkowo korzystne warunki do wystąpienia tego zjawiska. Zobacz, jak Światła Północy prezentowały się w materiałach Reporterów24.tvn24.pl
Wiem, wiem. Ale ufam tym, którzy twierdzą, że SuC pies z kulawą nogą nie będzie chciał odwiedzać, nie wspominając o posiadaczach innych marek. W końcu nie chcemy sponsorować Elona, prawda? Prawda?Nie straszę, to kiedyś w PL nastąpi. Trzeba się do tego mentalnie przygotować![]()
GreenWay w Łyszkowicach?Znajdź w Polsce większy ogólnodostępny, cwaniaku ;-P
O ile pamiętam ma 4xCCS i Chademo. To jednak Ekoen Okęcie z 7 szt. wygląda lepiej.GreenWay w Łyszkowicach?
Totalnie mi się rozjechała wizja świata, myślałem że tam jest 8 stanowisk…O ile pamiętam ma 4xCCS i Chademo. To jednak Ekoen Okęcie z 7 szt. wygląda lepiej.
Serio porównujesz roczny EKOEN do starych SuC Tesli …Totalnie mi się rozjechała wizja świata, myślałem że tam jest 8 stanowisk…
A tymczasem faktycznie, już operatorzy typu właśnie EKOEN czy Hazel (o którym w sumie zbyt dużo nie czytałem) zaczynają mieć "huby" lepsze niż Tesla czy IONITY (no, może moce nie te ale idzie w dobrą stronę).