Tutaj Tesla pomyślała przyszłościowo. On już jest nie po drodze. W trójmieście są 2 dobre lokalizacje. Obie przy obwodnicy. Jedna to węzeł południe, druga to węzeł Kack. mam nadzieję, że postawienie tam SuC jest przynajmniej w jakichś mglistych planach.ten SUC będzie nie po drodze.
Info dla expatów. W PL bardzo szybko przybywa elektryków. Rok temu cudem było spotkanie kogoś na ładowarce Ionity. Wczoraj podłączyłem się tam do ostatniej wtyczki, a ruch był akurat w drugą stronę (Olsze w stronę Gdańska). Realnie, 2 lata temu EV na ulicy to była anomalia statystyczna. W tej chwili zwyczajnie widać te zielone tablice na mieście i w trasie. Optycznie przybywa ich dużo szybciej niż można by się spodziewać po tych 5-6%Za 5-7 lat to Polska będzie miała (miejmy nadzieję) tyle SuC co dzisiaj Francja czy UK.
Poczekaj jak masowo zaczną Polacy kupować sprowadzone z zachodu używki.Tutaj Tesla pomyślała przyszłościowo. On już jest nie po drodze. W trójmieście są 2 dobre lokalizacje. Obie przy obwodnicy. Jedna to węzeł południe, druga to węzeł Kack. mam nadzieję, że postawienie tam SuC jest przynajmniej w jakichś mglistych planach.
Info dla expatów. W PL bardzo szybko przybywa elektryków. Rok temu cudem było spotkanie kogoś na ładowarce Ionity. Wczoraj podłączyłem się tam do ostatniej wtyczki, a ruch był akurat w drugą stronę (Olsze w stronę Gdańska). Realnie, 2 lata temu EV na ulicy to była anomalia statystyczna. W tej chwili zwyczajnie widać te zielone tablice na mieście i w trasie. Optycznie przybywa ich dużo szybciej niż można by się spodziewać po tych 5-6%
Info dla expatów. W PL bardzo szybko przybywa elektryków.
A BLIK to co, wypadł z koszykaW PL popularność zdobywa HEV 🙂
Polska nigdy nie byla pionierem we wdrazaniu nowinek. I nie chodzi tu tylko o motoryzację. Poprostu adoptujemy czyjeś rozwiązania a nie tworzymy własnych
iiii....zeraNo i jeszcze inPost i coś tam jeszcze![]()