SuC Ząbki

krzyss

Pionier e-mobilności
Chciałbym zauważyć, że pomimo iż w nawigacji SC Ząbki był wieczorem oznaczony jako wyłączony (reduced service) to jednak działał i dało się dojechać od strony centrum.

Dziwne te statusy Tesli, nic nie miałem do stracenia (LR - właśnie dlatego) bo i tak dojechał bym do domu (leciałem z Suwałk) ale się zainteresowałem co to znaczy ten reduced service więc zajechałem i okazało się że lewa cześć SC działała jak nawiedzona. Oczywiście grzały się tam głównie leniwe koty w S-kach, pewnie z darmowym SC, ale na szczęście wszystkich słupków nie zajęły.

Swoją drogą to wielokrotnie widziałem zarówno tu jak i w Białymstoku że trójki przyjeżdżają i za 20-25 minut odjeżdżają a S-ki jak stały gdy przyjeżdżałem tak dalej stały gdy odjeżdżałem. Umie ktoś wytłumaczyć ten fenomen? Jest tam tak wygodnie że sobie przyjeżdżają ludzie posiedzieć w aucie czy co?

Siedziałem w S Plaid ze 2 razy i przyznam że ani z przodu ani z tyłu jakoś wygodniej niż w 3 nie jest, a nawet się zdziwiłem że z tyłu kicha i nisko z dachem, ale może to kwestia poznania auta i ustawień...
Tez sie wczoraj tam ladowalem kolo 18.
Czynnych byla polowa slupkow mimo info ze czasowo niedosyepne. Ale juz naprawili kostke, mysle ze otworza zaraz.

Pepek

Posiadacz elektryka
Ciekawe, że raz pokazują, że niedostępne, a czasem inaczej, bo jak ja w sobotę w apce patrzałem, to pokazywało, że niedostępne są, ale tylko słupki 3A, B... i 4A, B...

cooler

Pionier e-mobilności
Ja bym siedział, bo mam darmowe km i mi przepadną za ok 1,5 roku i najbliższy SC 150km w Niemczech.
Może to podobne przypadki? Zbliżone? Jak juz pojedzie dzalej i trafi na SC, a pod domem ma drożej i niema SC, to wali po korek.
To siedzi we łbie, jak kapiący kran u wielu lub leżąca podkładka na chodniku itp ..Nie lubimy jak cos się marnuje , lub możemy taniej. A czasu nikt nie szanuje, bo go nie widać :)
No słabe że nie można tych mil komuś podarować. Ty nie wykorzystujesz choć masz a ja chciałbym mieć i mam jak korzystać (częste trasy na Podlasie) ale nie mam darmowych mil...

krzyss

Pionier e-mobilności
Ciekawe, że raz pokazują, że niedostępne, a czasem inaczej, bo jak ja w sobotę w apce patrzałem, to pokazywało, że niedostępne są, ale tylko słupki 3A, B... i 4A, B...
Bo robili w sobite kostke :)
Zaraz bedzie wszystko poprawione

Michal

Moderator
Santo subito?

bart_zaw

Posiadacz elektryka
przy tych jest póki co wiadukt zbudowany do przeprawy do Tesla i Biedronki