Ma welurowe z przodu i z tyłu. W bagażnikach żadnych mat nie ma.Czy TM3LR ma w standardzie jakieś dywaniki , za wyjątkiem mat do bagażników, których jak wiem nie ma?
Proszę o informację kiedy zgłaszam wniosek do rejstracji pojazdu oraz czy do tej procedury wystarczy elekroniczna faktura z konta klienta.Ale dostales juz oryginal faktury i wszystkie dokumenty ? Bo jesli nie to napisz do nich co maja poprawic i wysla juz dobra. U mnie faktur bylo chyba szescbo ciagle bledy…
Idziesz do UM dopiero jak dostaniesz dokumenty od Tesli, a te otrzymasz po opłaceniu faktury.Proszę o informację kiedy zgłaszam wniosek do rejstracji pojazdu oraz czy do tej procedury wystarczy elekroniczna faktura z konta klienta.
I może mniej formalnie też tutajProszę o informację kiedy zgłaszam wniosek do rejstracji pojazdu oraz czy do tej procedury wystarczy elekroniczna faktura z konta klienta.
Nie wystarczy, musi byc faktura w kratke z pieczatkami i podpisem E.Musk 😜Proszę o informację kiedy zgłaszam wniosek do rejstracji pojazdu oraz czy do tej procedury wystarczy elekroniczna faktura z konta klienta.
SR+ to wersja z Chin najprawdopodobniej. Jeśli zmienili termin to prawdopodobnie tak już zostanie, były pogłoski, że kolejna dostawa dopiero w listopadzie.Witam, wszystkich!
Na początku lipca z okazji urodzin zamówiłem TM3 SR+ w piątek i dostawa była pokazana na sierpień tak by po weekendzie nastąpiła zmiana na Listopad! Jest jakaś szansa ,że auto będzie dostępne wcześniej? Wybrałem wszystko standardowe bez zmian/dodatków czyli biały z czarny środkiem.
Drugie pytanie widziałem gdzieś, że można zagranicą dołożyć hak holowniczy w 2019 które się przydaje do bagażnika rowerowego.
teraz na stronie już nie ma o nim żadnej informacji czy zrezygnowano z niego?
Ostatnie pytanie SR+ to rozumiem płynie z Chin a baterie pewnie LG?
Moim zdaniem na bank dostaniesz auto z Chin - polecam śledzić na Twitter to konto i możesz zapytać o najbliższy transport z Chin do Europy:Witam, wszystkich!
Na początku lipca z okazji urodzin zamówiłem TM3 SR+ w piątek i dostawa była pokazana na sierpień tak by po weekendzie nastąpiła zmiana na Listopad! Jest jakaś szansa ,że auto będzie dostępne wcześniej?
Ostatnie pytanie SR+ to rozumiem płynie z Chin a baterie pewnie LG?
Jak SR+, to zapewne: MIC (Made-in-China), bateria LFP, produkcja CATL.Ostatnie pytanie SR+ to rozumiem płynie z Chin a baterie pewnie LG?