A tobie kto powiedział jak postępować jak zostaniesz odcięty na torowisku?No bidula nie wiedział, wina PKP bo nie było kartki na sygnalizatorze:
"Wjedź na czerwonym i wyłam zapory"
Mi mówili że nie wolno wjeżdżać na czerwonym.A tobie kto powiedział jak postępować jak zostaniesz odcięty na torowisku?
A lepiej byc przygnieciony przez szlaban czy rozjechany przez pociag ?A tobie kto powiedział jak postępować jak zostaniesz odcięty na torowisku?
1. Różnorakie akcje od kilku lat to podają mimo, że nie oglądam od 10 lat TV to jednak do mnie dotarło.A tobie kto powiedział jak postępować jak zostaniesz odcięty na torowisku?
Podaj jedną chociaż osobę która twierdzi, że kierowca jest bez winy.1. Różnorakie akcje od kilku lat to podają mimo, że nie oglądam od 10 lat TV to jednak do mnie dotarło.
2. Instynkt samozachowawczy każe sp..ać z niebezpiecznych miejsc. Tym bardziej ciężarówką gdzie uszkodzenie pojazdu w przypadku wyłamania zapór będzie bliskie zeru.
Kompletnie nie rozumiem stanowiska osób na siłę szukających winnych prócz tego kierowcy oraz kierowców osobówek co przejechali na czerwonym świetle.
Nie szukam winnych. Szukam przyczyn. I przyczyną jest to, że kierowca nie wyłamał zapory. Odpowiedź na pytanie dlaczego powinna być tu kluczowa.1. Różnorakie akcje od kilku lat to podają mimo, że nie oglądam od 10 lat TV to jednak do mnie dotarło.
2. Instynkt samozachowawczy każe sp..ać z niebezpiecznych miejsc. Tym bardziej ciężarówką gdzie uszkodzenie pojazdu w przypadku wyłamania zapór będzie bliskie zeru.
Kompletnie nie rozumiem stanowiska osób na siłę szukających winnych prócz tego kierowcy oraz kierowców osobówek co przejechali na czerwonym świetle.
Przyczyna jest taka że wjechał za sygnalizator nadający czerwone światło.Nie szukam winnych. Szukam przyczyn. I przyczyną jest to, że kierowca nie wyłamał zapory. Odpowiedź na pytanie dlaczego powinna być tu kluczowa.
A czemu nie to, że dostał prawo jazdy lub się urodził. Nie nadają się do badania wypadków, ale na prokuratora to idealniePrzyczyna jest taka że wjechał za sygnalizator nadający czerwone światło.