a ja twierdzę, że właśnie na dalekie wyprawy są lepsze. Na T3 przesiadałem się z X5 w diesel'u i tam jak zatankowałem do zbiornika 80 litrów to startując z garażu, na raz mogłem dojechać do Chorwacji. I zawsze miałem spinę by jak najszybciej tę trasę pokonać. Teraz jak przestawiłem percepcję, że jednak trzeba się zatrzymać i naładować a przy okazji odpocząć i rozprostować kości, to zacząłem doceniać podróż bez spiny, a w T3 nawet tempomat działa niebo lepiej niż w X5 (F15). cały czas zastanawiam się nad inwestycją w zaawansowanego autopilota, ale tutaj najpierw chciałbym potestować jak to działa więc pewnie poczekam do momentu jak uruchomią subskrypcję

Co do samego autopilota to jedyne do czego można mieć zastrzeżenia, to brak informacji na stronie podczas zamawiania, że jest to obecnie wciąż funkcjonalność w fazie beta (w samochodzie jest ta informacja) i wyjaśnienie co oznacza faza beta 😁😁😁 Wtedy każdy byłby w pełni świadomy na co się pisze, i że mogą występować błędy np. takie jak wspomniane wcześniej hamowanie

Myślę, że w tej kwestii najlepiej pomaga uświadomienie sobie, że decydując się na takie auto wszyscy jesteśmy w jakimś stopniu beta testerami

na koniec nawiązując jeszcze do innych producentów - niech ktoś wskaże takiego, który nie ma problemów ze swoimi samochodami 😂