karol.kar

Pionier e-mobilności
Dziś się pakuję, zrobię fotkę to zrozumiesz :)

Poza tym lubię mieć wszystko poukładane :D
Ta przestrzeń z lewej strony jest idealnie mi pasuje do pakowania moich gadżetów dlatego nie może być zagracona, a już na pewno nie gaśnicą potrzebną tylko policji :)

1662117793672.png

Michal

Moderator
Ta przestrzeń z lewej strony jest idealnie mi pasuje do pakowania moich gadżetów dlatego nie może być zagracona, a już na pewno nie gaśnicą potrzebną tylko policji :)
A gaśnica gdzie?

Michal

Moderator
No dobra, jak tam jest jakaś wnęka, to rozumiem ;)

Darek1

Posiadacz elektryka
Kieszeń za nadkolem najlepiej nadaje się na inne przedmioty :) W sumie też mogą służyć do gaszenia pożarów, tylko innego rodzaju

Attachments

• 20220819_194553.jpg
    20220819_194553.jpg
    1,1 MB · Liczba wyświetleń: 80

gim-kg

Pionier e-mobilności
Każdemu z was tak „dynda” ten pasek do awaryjnego otwierania klapki ładowania? Nie lepiej wcisnąć go w te otwory obok lamki oświetlenia bagażnika bo używa się go awaryjnie, zatem głupio pociągnąć go przypadkowo.
Do wnęki można dokupić taką przegrodę - polecam
A6A83999-28A4-4AE2-B8DF-A086ECCF2F6C.jpeg

krzyss

Pionier e-mobilności
Każdemu z was tak „dynda” ten pasek do awaryjnego otwierania klapki ładowania? Nie lepiej wcisnąć go w te otwory obok lamki oświetlenia bagażnika bo używa się go awaryjnie, zatem głupio pociągnąć go przypadkowo.
Do wnęki można dokupić taką przegrodę - polecam
View attachment 6654
U mnie nic nie dynda, a ta dodatkowa przegroda jest bardzo niskiej jakosci. U mnie sie ciagle
Odczepia i sie rozkleila w srodku.

gim-kg

Pionier e-mobilności
U mnie nic nie dynda, a ta dodatkowa przegroda jest bardzo niskiej jakosci. U mnie sie ciagle
Odczepia i sie rozkleila w srodku.
No u mnie też nie „dynda” dlatego się pytam. Odnośnie dodatkowej przegrody to zależy jaką kupisz u chińskich kolegów. Ja płaciłem około 40 zł rok temu, ale patrzyłem teraz i oferta nie dostępna. U mnie nic się nie odkleja i trzeba dobrze, ale tylko raz ją wyciągałem. Praktycznie jest tam cały czas.