W końcu Lamborghini traktory robiMoże to był SZYBKI kombajn..?
Pozdrawiam
premium nie ma nic do alarmu, z drugiej strony nie wiem jak wyłączyć alarmCzy bez premium connectivity można wyłączyć zdalnie alarm, mam auto pod blokiem alarm się uruchamia - czy muszę podejść i go deaktywowac? Czy z apki mogę?
A przy premium nie dostałbym info na telefon że alarm się aktywował? Dwa to po prostu wygoda - pod blokiem coś budzi mieszkańców to po prostu z domu patrzę przez okno nikogo nie ma, mogę wyłączyć i na spokojnie podejść, zamiast tracić czas na ubieranie butów, kurtki i schodzenie do autapremium nie ma nic do alarmu, z drugiej strony nie wiem jak wyłączyć alarmja bym i tak poszedł sprawdzić co go aktywowało
Nie wiem, ale zgaduję że tak. Masz standard connectivity. Zakładam, że dzięki niemu działa aplikacja i pozwala ba komunikacje z autem.Czy bez premium connectivity można wyłączyć zdalnie alarm
Wątpię. Summon mi działa tam, gdzie jest dużo miejsca. Czyli dokładnie tam, gdzie jest zbędny. Możemy przetestować.Drugie szybkie pytanie mam bardzo wąski garaż - wjadę ale nie wyjdę, pytanie Tesla w autopilocie na inteligentnym summon sobie poradzi?
powiadomienia oraz wszelkie rzeczy związane z bezpieczeństwem nie wymagają premium, jak się odpala alarm dostajesz powiadomienie. w sumie ze dwa razy w życiu powiadomienie zauważyłem po kilkunastu minutach, zanim dotarłem do auta to nic nie wyło (garaż dwa blokui dalej) więc nie wiem czy wejście do apki deaktywuje alarm, możliwe że tak.A przy premium nie dostałbym info na telefon że alarm się aktywował? Dwa to po prostu wygoda - pod blokiem coś budzi mieszkańców to po prostu z domu patrzę przez okno nikogo nie ma, mogę wyłączyć i na spokojnie podejść, zamiast tracić czas na ubieranie butów, kurtki i schodzenie do auta
Drugie szybkie pytanie mam bardzo wąski garaż - wjadę ale nie wyjdę, pytanie Tesla w autopilocie na inteligentnym summon sobie poradzi?