Michal

Moderator
W garażu podziemnym (czyli bez lokalizacji), działa
Zawsze masz jakąś lokalizację - następnym razem jak będziesz w garażu, to sprawdź sobie na mapie ;)
Jeśli to jest napisane sprytnie, to aplikacja rozumie, że nie masz dostępu do GPS, więc bierze ostatnią przybliżoną albo coś w tym stylu. W każdym razie jeśli siedzisz w kawiarni przy oknie 20m od auta, a ktoś chce otworzyć je za pomocą twojego sygnały BT, to nie powinno zadziałać ;)
Przy czym co ja tam wiem... Nie wiem w sumie co jest potrzebne i po co, tylko sobie tak gdybam ;)

Bronek

Pionier e-mobilności
SHOKZ OPEN RUN lub nowszy model. Akurat dwa rozmiary z tym że te mniejsze (damskie) kupiłem gdzieś w UK.

Ok 600 - 700zł.
Zaletą nie wypadają z uszu i po chwili o nich zapominam. Akurat idealne u mnie do roboty. Nie zaburzają słuchania petentów.
Nie na widzę tych dousznych zgubilem ich kilkanaście
Jedna z wielu renenzji itp.

Michal

Moderator
U mnie to juz prawie codziennosc. Zauwazylem, ze musze wybudzic telefon (az sie pokaze ekran), zeby zalapalo. App tesli ma wszystkie mozliwe uprawnienia.
Takie zachowanie sugeruje oszczędzanie energii przez iOS albo jakiś brak uprawnień.

Piernik

Posiadacz elektryka
IMG_3951.PNG

Widziałem że sprawdzacie degradacje baterii sprawdzając liczbę km prognozowanym przy pełnym naładowaniu. Jak się sprawdza tą prognozę. U mnie w apce widać to co wkleiłem. Nie ma podanego szacowanego zasięgu.