Kmicin

Zadomawiam się
Czy Tesla przy odbiorze wyposaża pojazdy w ramki do tablicy rejestracyjnej, czy musimy swoje przywieść też.
Pytanie serio, w końcu Tesla to marka inna niż wszystkie. Pzdr

daniel

Señor Meme Officer
Czy Tesla przy odbiorze wyposaża pojazdy w ramki do tablicy rejestracyjnej, czy musimy swoje przywieść też.
Pytanie serio, w końcu Tesla to marka inna niż wszystkie. Pzdr
To co się dzieje w US&A jest inne niż w Europie. Dostajesz dywaniki i światła przeciwmgielne bo taki jest standard. Chociaż w sumie tak jak wielu tutaj mam zamiar te dywaniki wymienić na inne,więc może nie były konieczne.

Darek1

Posiadacz elektryka
To co się dzieje w US&A jest inne niż w Europie. Dostajesz dywaniki i światła przeciwmgielne bo taki jest standard. Chociaż w sumie tak jak wielu tutaj mam zamiar te dywaniki wymienić na inne,więc może nie były konieczne.
Standard to światła przecimgielne tylnie. Przednie niekoniecznie

krzyss

Pionier e-mobilności
Dywaniki w tesli sa jakosci allegro 50.-

Pyo_trek

Posiadacz elektryka
Nie są takie złe, jeszcze się trzymają i dobrze pochłaniają kurz, który nie unosi się i nie osiada na desce i innych elementach w kabinie, jak przy gumowych do których nie wynika i unosi się od wibracji podczas jazdy.
W Toyocie C-HR odkształciły się po roku od buta przy gazie.

daniel

Señor Meme Officer
1668527747730.png

Co to za kalibrowanie? Doładowałem się do 100% i pojawiło się coś takiego.

daniel

Señor Meme Officer
balans komórek baterii. było od zawsze tylko nigdy tego nie nazywali osobno i się ludzie dziwili dlaczego od 99 do 100% ładuje 2 godziny
Ja już byłem na 100%, bo wydaje mi się, że naliczało mi już `Idle fees` na superchargerze.