Też się nad tym zastanawiałem i w końcu użyłem dwóch podnośników i podnoszę mniej więcej równo.Wymiana opon - można pojedynczo podnosić samochód i zmieniać na podwórku koła? Czy trzeba cała tesle unosić?
Też się nad tym zastanawiałem i w końcu użyłem dwóch podnośników i podnoszę mniej więcej równo.Wymiana opon - można pojedynczo podnosić samochód i zmieniać na podwórku koła? Czy trzeba cała tesle unosić?
jak dwa lata temu pierwszy raz zmieniałem opony to mnie 4 mechaników obsługiwało, każdy chciał po kole zmienić żeby obejrzeć co tam im przyjechałoJa dzisiaj zmieniałem na zimówki u swojego „gumiarza” i poszło bez problemu. Podkładki włożone w otwory więc chłopaki musieli zdjąć okładziny z podnośnika. Kółeczka wyważone i zmienione w 15 minut. Pierwszy raz mieli doczynienia z Teslą więc musiałem ich uświadomić żeby kółka dokręcili na 175 nM. Jak ktoś z okolic Nowego Dworu Mazowieckiego to gumiarz już „świadomy” obok Kauflanda w NDM. Myjnia ręczna też niezła. To się chyba PIT STOP nazywa czy jakoś tak. A i cena niezła bo tylko 130 PLN 😀
wciśnij ikonę mikrofonu, aby była przekreślona.Czy w Caraoke trzeba coś konfigurować? Ciągle mam błąd ładowania. Komunikat się pojawia w miejscu tytułu piosenki.
Mega laik ze mnie. Czy do tego mobile Connector kupię przejściówkę aby podpiąć się pod 3 fazy (ale będzie się ladowal z mocą 1fazy)? Dobrze kombinuje? W sensie na początek mysle o takim tanim rozwiązaniu jeśli się da.Przejściówki są, ale mobile connector jest tylko na jedna fazę. Chyba lepiej kupić całe evse trojfazowe