Na teslowym forum proponujemy zakup Tesli i wymianę znaczka na CitroenW którym salonie w Polsce (bo o zakupie w Tym kraju tutaj trwają rozmowy) stoją citroeny EV w kolorach do wyboru, z maksymalnym wyposażeniem, do odbioru za 10 dni?
Chętnie się dowiem, bo przekonałem kolegę do zakupu BEV, a jest zapartym fanem citroenów.
Tylkom koniecznie znaczek do góry nogami albo bokiemNa teslowym forum proponujemy zakup Tesli i wymianę znaczka na Citroen![]()
Myślisz, że salon zrobił ci to za free? Każdy dealer to osobna firma, która ma podpisaną umowę z importerem/producentem na sprzedaż jego samochodów za określoną marżą. W Tesli kupujesz bezpośrednio od producenta, choć są pośrednicy np. EvDlaCiebie którzy za odpowiednią marże obsłużą cię nawet lepiej niż niejeden dealer. Różnica tutaj jest taka że możesz sam zdecydować.no widzisz - ja mam inne doswiadczenie w tym temacie:
pojechalem do salonu
obejrzalem auta stojace na placu
wybralem kolor przez rzut moneta (wyposarzenie bylo maksymalne we wszystkich egzemplarzach na placu)
podpisalem papierki dzieki ktorym:
- salon zalatwil za mnie leasing
- salon zalatwl za mnie wniosek o dofinansowanie
- salon zalatwil za mnie rejestracje pojazdu
pojechalem do domu
wykupilem ubezpieczenie
10 dni pozniej odebralem umyte, ubezpieczone i zarejestrowane auto
oczywiscie ze nie - za ta mila obsluge zaplacilem 890€ ktore bylo dosc widoczna pozycja w cennikuMyślisz, że salon zrobił ci to za free?
WYlacz obieg wewnetrznyCzy też wam tak mocno parują szyby w deszczu ?
Raczej nie, ale natychmiast jak włączę zamknięty obieg.Czy też wam tak mocno parują szyby w deszczu ?
a jaką masz wersję oprogramowania?Raczej nie, ale natychmiast jak włączę zamknięty obieg.