Jeśli planujesz jeździć głównie wokół domu (masz dom i masz gdzie ładować z gniazdka) SR+ się sprawdzi. Jeśli w trasie, wakacje itd. to pewnie też się da, ale nie będzie tak łatwo i przyjemnie jak w LR.Hey. Jakie są różnice między SR a LR (poza większą baterią i napędem AWD i RWD) ? Kurczę , jeździłem LR w tym tyg. i nie prowadziłem lepszego auta do tej pory :-D no ale ten nie łapie się na dopłaty.
auto różni się tym że z usa są wyższe koszty a z chin niższe stąd niższa cenaCześć, kolejne pytanie przed kupnem. Jest opcja kupna long range "w tranzycie". Cena 10k niższa - wydaje się to spoko opcją. Zastanawiam się jedynie, która to wersja czy coś. Zasięgu 580km zamiast 614km, różnica, z którą mogę żyć. Zastanawiam się czym jeszcze się to auto różni w stosunku do takiego, które teraz zamówię (niestandardowe zamówienie) z odbiorem w grudniu. Ktoś może ma jakiś pomysł?
Jak bedziesz mial upowaznienie i zostaniesz dopisany do ubezpieczenia to tak. Oficjalnie jednak nie dluzej niz 6 miesiecy w roku.Do pracy mam 250km w dwie strony , 3-4 razy w roku robię trasy 500-1000km. Nigdzie się wtedy nie spieszę , no ale wiadomo ... musze jeszcze poczytać jak z ubezpieczeniem itd w DE. Mógłbym na mamę tam kupić a w PL jeździć ?
Podobno tylko bateria. Cos bylo wspominane ze silnik inny ale nie ma potwierdzenia.Cześć, kolejne pytanie przed kupnem. Jest opcja kupna long range "w tranzycie". Cena 10k niższa - wydaje się to spoko opcją. Zastanawiam się jedynie, która to wersja czy coś. Zasięgu 580km zamiast 614km, różnica, z którą mogę żyć. Zastanawiam się czym jeszcze się to auto różni w stosunku do takiego, które teraz zamówię (niestandardowe zamówienie) z odbiorem w grudniu. Ktoś może ma jakiś pomysł?
Jak odbiorę to mogę dać znać. Mam VIN ale bladego pojęcia kiedy odbiór, dodzwonić oczywiście się nie da.Cześć, kolejne pytanie przed kupnem. Jest opcja kupna long range "w tranzycie". Cena 10k niższa - wydaje się to spoko opcją. Zastanawiam się jedynie, która to wersja czy coś. Zasięgu 580km zamiast 614km, różnica, z którą mogę żyć. Zastanawiam się czym jeszcze się to auto różni w stosunku do takiego, które teraz zamówię (niestandardowe zamówienie) z odbiorem w grudniu. Ktoś może ma jakiś pomysł?