slaveq

Pionier e-mobilności
A to jeszcze jedno pytanie. W Polsce jest wymagana gaśnica? Bo ja nie dostałem (albo nie wiem, że dostałem i nie mogę znaleźć) a z tego co czytam to musi być gaśnica 1kg.

danielm

Pionier e-mobilności
A to jeszcze jedno pytanie. W Polsce jest wymagana gaśnica? Bo ja nie dostałem (albo nie wiem, że dostałem i nie mogę znaleźć) a z tego co czytam to musi być gaśnica 1kg.
jest wymagana dowolna gaśnica ale w salonie jej nie dostaniesz, sam musisz to coś kupić za 30zł

danielm

Pionier e-mobilności
Dobrze wiedzieć :), szkoda że chociaż nie powiedzieli w salonie.
wiesz, wydają 200-300 aut miesięcznie, musieliby kupić tyle gaśnic i wrzucić to we własne koszty a tak każdy sobie kupi gaśnice albo przeniesie z poprzedniego auta. te gaśnice i tak są bezużyteczne, jedyny powód by je mieć to w razie kontroli jak policjant będzie miał ochotę się doczepić. Z tych kontrol które miałem to czasami pyta czy jest, nie musze pokazywać gdzie i pewnie nawet nie wiem w którym ze schowków ją trzymam.

slaveq

Pionier e-mobilności
Jak wygląda kwestia swiatel przeciwmgielnych? U mnie w menu są wyszarzone, rozumiem że wersja kong range ma takowe więc nie rozumiem czemu nie mogę ich włączyć.

Bartosz

Pionier e-mobilności
Jak wygląda kwestia swiatel przeciwmgielnych? U mnie w menu są wyszarzone, rozumiem że wersja kong range ma takowe więc nie rozumiem czemu nie mogę ich włączyć.
Pewnie sprawdzałeś jak było jasno, a światła masz ustawione na AUTO. Włącz światła ręcznie i wtedy przeciwmgielne też będziesz mógł włączyć.

slaveq

Pionier e-mobilności
Pewnie sprawdzałeś jak było jasno, a światła masz ustawione na AUTO. Włącz światła ręcznie i wtedy przeciwmgielne też będziesz mógł włączyć.
Sprawdzę to później a tym czasem, w apce pojawiła mi się ogrzewana kierownica :D

1623682554482.png