nabrU

Moderator
No ale chodzi o to, że mam teraz alarm włączony z UAKTYWNIONYM czujnikiem przechylenia.

rawier

Posiadacz elektryka
No ale chodzi o to, że mam teraz alarm włączony z UAKTYWNIONYM czujnikiem przechylenia.
Tutaj to może być kwestia aplikacji - na iOS wcześniej też można było włączyć ochronę przed przegrzaniem pomimo włączonego trybu intruz - ćwiczyłem to w Cro w zeszłym roku. Niestety efekt był taki, że mimo uruchomienia tej funkcji w aplikacji i tak miałem temperaturę w środku powyżej 50 stopni C. Potem odkryłem, że uchylenie szyb robi swoje a na szczęście alarm mi się nie załączał. Obecnie z aplikacji nie jestem w stanie włączyć ochrony przed przegrzaniem jak włączony jest tryb intruza. Być może na Androidzie jeszcze jest bug pozwalający włączyć tą funkcję w aplikacji co nie przekłada się na faktyczne uruchomienie jej w samochodzie. 🤷‍♂️

Piter

Posiadacz elektryka
Co zrobić w aplikacji PlugShare: zniknęła mi opcja ❓ „w trakcie ładowania”
IMG_2243.jpeg

Piter

Posiadacz elektryka
Dostałem odpowiedź z supportu że tak ma być. Tylko dlaczego problem dotyczy tylko iOS?

From our latest update, we have made some adjustments to the number of choices users can pick when checking in. This was done to make it easier for a user to choose along with helping the scoring of a PlugScore.

Our team will be reviewing users comments and the interaction of the function. However, for now, we will not reinstate the 2 check in options at any time. We understand users use this as a way to give the time of charging, but this can be added to the comments of a check in.

If additional changes are made, we will inform users through patch notes, but plan to keep it this way for the time being. If you have any other questions, please let us know and we'll be happy to assist you.

We hope this clarifies things and that you have a great day!

Regards,
PlugShare Support Team

zibizz1

Pionier e-mobilności
Czy parkowanie bez czujników jest obecnie tak dopracowane jak dawniej z czujnikami?
Nie i raczej nigdy nie będzie, takiej dokładności jak z czunnikami.