daniel

Señor Meme Officer
Ale mi nie chodziło o możliwość regulacji prądu ładowania, raczej miałem na myśli stan naładowania akumulatora. No bo jeśli WC3 potrafi z auta wyciągnąć VIN, to i pewnie coś więcej też mógłby.
Jeśli mnie pamięć nie myli, to niedawno mieliśmy na forum informację o update dla WC poprzez gniazdo ładowania w samochodzie.

pmlody

Pionier e-mobilności
Ale mi nie chodziło o możliwość regulacji prądu ładowania, raczej miałem na myśli stan naładowania akumulatora. No bo jeśli WC3 potrafi z auta wyciągnąć VIN, to i pewnie coś więcej też mógłby.
No tak. Ale tego, co potrafi WC z auta wyciągnąć niestety nie wiemy.

szwastom

Nowy na Forum
Macie może jakiś sprawdzony pomysł na zabezpieczenie tylnej kanapy przed trudami użytkowania jako auto rodzinne? Ten materiał w ogóle nie wzbudza zaufania, dlatego muszę go czymś przykryć, zwłaszcza siedzenie. Będzie wożony fotelik, nosidełko i mały pies (maltańczyk) także muszę zakryć całe siedzisko.

Sceptyczny entuzjasta

Posiadacz elektryka
Miałem ten błąd. Wymieniają wiązkę przewodów do gniazda ładowania przy naprawie. Ugaduj się na rano bo po wymianie jeszcze będą cię trzymać ze 3 czy 4 godziny aż coś tam wyschnie, jakiś klej czy silikon. Bynajmniej u mnie tak było ale do końca nie wypytywałem bo to w Berlinie robiłem. Po naprawie już się nie pojawił ten komunikat. Przy okazji zrobili coś tam jeszcze z własnej inicjatywy.
Dzięki Ci, dzięki wszystkim za odpowiedzi. Problem chyba się pogłębia, bo dziś wyskoczył mi ten błąd po prostu w trakcie jazdy, nawet bez próby ładowania. Szkoda tylko, że zaczęło się to pojawiać dosłownie dwa dni po powrocie z serwisu z Warszawy. Kolejna wycieczka 😐

Update: ładowanie DC padło chyba całkiem. Nie dopchałem się na SuC w Krakowie, dłuuuuga kolejka, więc tam nie udało się sprawdzić, ale zarówno na stacji Polenergii jak i Grewnway ładowanie nie ruszyło.

Last edited:

Hue Zarri

Posiadacz elektryka
Macie może jakiś sprawdzony pomysł na zabezpieczenie tylnej kanapy przed trudami użytkowania jako auto rodzinne? Ten materiał w ogóle nie wzbudza zaufania, dlatego muszę go czymś przykryć, zwłaszcza siedzenie. Będzie wożony fotelik, nosidełko i mały pies (maltańczyk) także muszę zakryć całe siedzisko.
Mata ochronna na zwierzęta, ja mam taką żeby oszczędzić kanapę przed trzema szkodnikami

pmlody

Pionier e-mobilności
Mata ochronna na zwierzęta, ja mam taką żeby oszczędzić kanapę przed trzema szkodnikami
Albo pod foteliki. W sumie różnica tylko w tym, że ta na zwierzaki ma zapięcia na zagłówki przednich foteli :D

wiktor

Posiadacz elektryka
Ktoś miał dywniki Eva, ale nie mogą za pomocą szukaj znaleźć. Można prosić o foto jeszcze raz jak to wygląda w Tesli i krótka opinię jak się sprawdzają?

mysh

Zadomawiam się
Jeśli chcesz zachować oryginalny design, to są takie pokrowce: https://www.teslaacessories.com/pro...bxNTnwLcPmRFZRSQHyI8EnMW-V3YOskUaAqOwEALw_wcB