Doktor

Posiadacz elektryka
Mam pytanie , jak długo obecnie czeka się na TM3LR ? Moja żona zabrała mi moją TM3LR z czerwca 2021 i będę kupował drugą taką samą , może inny kolor :)
Ja zamówiłem 30 lipca, a dziś dostałem telefon, że odbiór szykuje się 25 września (13 września będzie stać u nich, ale potem jeszcze zostaje czekanie na zwolnienie z akcyzy).

Ciocia Tosia

Nowy na Forum
Pany, jeśli jest napisane, ze samochód demo do 50km przebiegu w Warsaw i 3tys poniżej ceny katologowej tzn ze jest od reki dostępny? Po zabbokowaniu pokazuje termin dostawy 9-16 sierpnia 🤷‍♂️

Doktor

Posiadacz elektryka
Pany, jeśli jest napisane, ze samochód demo do 50km przebiegu w Warsaw i 3tys poniżej ceny katologowej tzn ze jest od reki dostępny? Po zabbokowaniu pokazuje termin dostawy 9-16 sierpnia 🤷‍♂️
Dostępny od ręki czyli stoi u nich. Pewnie trzeba wykonać już umówione jazdy próbne, umyć go, naładować i wtedy jest gotowy do wydania. Na stronie zawsze pokazują się widełki 14-dniowe. Może liczyłeś/aś na to, że za 5 minut będzie telefon? :)

Ciocia Tosia

Nowy na Forum
Dostępny od ręki czyli stoi u nich. Pewnie trzeba wykonać już umówione jazdy próbne, umyć go, naładować i wtedy jest gotowy do wydania. Na stronie zawsze pokazują się widełki 14-dniowe. Może liczyłeś/aś na to, że za 5 minut będzie telefon? :)
Jednak nie stoi u nich, nawet vinu nie ma gotowego. Dziwne, ze widniał jako demówka. Powiedzieli, że poczatek wrzesnia realnie.
Czy z tej racji moge zrezygnowac z zakupu i zwrócą mi 500zl z tytulu rezerwacji?

grzywek

Zadomawiam się
Do 50 km to są nówki, a nie demówki.
3 tys. poniżej ceny? Pewnie mówisz o tej wersji LR z baterią 75kWh i 580 zasięgu zamiast 614.
Dostawy są w trakcie. Statki płyną i w zależności, na którą dostawę trafisz to odbiór od końca sierpnia do końca września.

Ciocia Tosia

Nowy na Forum
Wczoraj zabookowałem model 3 Performance z białym wnętrzem za 271k, był napis, Samochod demo, Warsaw. Gwarancja do 06.2025

A w rozmowie tel mowia,że samochód nie dotarł do nich jeszcze 🤷‍♂️

sd tosia

Posiadacz elektryka
Nie zwroca. Czytales umowe ?
Mogą zwrócić. To znaczy do 14 dni od złożenia zamówienia można się rozmyślić i rezygnować bez podawania przyczyn. Potem pieniądze przepadają.

Hue Zarri

Posiadacz elektryka
Miałem okazje zaglądnąć na Radzymińską jakieś 4dni temu. Nie ma żadnego wolnego egzemplarza na parkingu. Stoją tylko 3 sztuki demo.