teślomierz

Fachowiec
Jak włączyć spowrotem Amazon Audible w Tesli? Pamiętam, że usuwałem jakieś apki jak np. te applowe (bo jestem hetero) i teraz nie wiem jak przywrócić Amazon Audible dla kapitalistów (dla kapitalistów, bo Jeff Bezos podobno ostro eksploatuje swoich niewolników).

Bisek

Fachowiec
Jak włączyć spowrotem Amazon Audible w Tesli? Pamiętam, że usuwałem jakieś apki jak np. te applowe (bo jestem hetero) i teraz nie wiem jak przywrócić Amazon Audible dla kapitalistów (dla kapitalistów, bo Jeff Bezos podobno ostro eksploatuje swoich niewolników).
Ustawienia dźwięku -> Źródła.

W ustawienia dźwięku wejdziesz przez ikonę equalizera w odtwarzaczu albo przez ikonę głośnika po prawej stronie.

zlp

Pionier e-mobilności
Jak znaleźć radio i system głośnikowy w menu serwisowym Tesli?

Grooby78

Zadomawiam się
Czy to możliwe, że w Tesli 3 2019r. tylko zewnętrzne lusterko od strony kierowcy jest ściemniające się, a prawe już nie?
Znalazłem dokument, iż w niektórych Teslach S tak było, ale jak jest w Model 3?

6a8

Posiadacz elektryka

zlp

Pionier e-mobilności
Dzięki.
Mam Brake Burning, testu audio nie mam.
Być może wprowadzą w przyszłych aktualizacjach.

daniel

Señor Meme Officer
Czy to możliwe, że w Tesli 3 2019r. tylko zewnętrzne lusterko od strony kierowcy jest ściemniające się, a prawe już nie?
Znalazłem dokument, iż w niektórych Teslach S tak było, ale jak jest w Model 3?
Faktycznie Model S tak miał.

W Model 3 nie znalazłem takiej uwagi, więc chyba nie ma takie opcji.

Grooby78

Zadomawiam się
U mnie prawe nie jest ściemniające się i po wkładzie (szybce) widać, że nie ma tej funkcji.
Zastanawiam się czy tak powinno być czy może ktoś wymieniał lusterko i założył nie do końca poprawne.