Tego to pewnie nikt jeszcze nie wie - patrząc na angielskie forum - nie ma jeszcze zidentyfikowanych statków a statek płynie miesiąc - więc pewnie najwcześniej w połowie maja- czerwiecKiedy są następne dostawy samochodów? Chodzi mi o miesiące. Może ktos wypisać w których miesiącach.
Zglosilem do serwisu kazali zglosic przez formularz na stronie: tesla.com/contactus To zglosilem zobaczymy co z tego bedzie.Hey, probuje dodac kierowce poprzez link z appki. I non stop ten sam blad. Ktos wie jak moge to rozwiazac?
View attachment 4621
Mam teorie. Zglosilem tez dziisaj do serwisu ze nie mam statystyk ladowania. Od razu sie pojawily po 2 h od zglosznia i teraz moglem dodac tez aplikacje zony do samochodu. Takze to moze ta kwestia z glownym mailem dopisanym do konta.Zglosilem do serwisu kazali zglosic przez formularz na stronie: tesla.com/contactus To zglosilem zobaczymy co z tego bedzie.
Co oznacza "Zgłosiłem tez dzisiaj do serwisu..". Mailowo? Osobiście? Mam dokładnie tak samo: ani nie mam statystyk ładowania ani nie mogę dodać dodatkowego kierowcy. Podpowiedz proszę jak wyglądało Twoje zgłoszenie.Mam teorie. Zglosilem tez dziisaj do serwisu ze nie mam statystyk ladowania. Od razu sie pojawily po 2 h od zglosznia i teraz moglem dodac tez aplikacje zony do samochodu. Takze to moze ta kwestia z glownym mailem dopisanym do konta.
Aplikacja - Serwis - umow sie na wizyte i w opisie dajesz z czym masz problem. Oni to naprawiaja i anuluja wizyte.Co oznacza "Zgłosiłem tez dzisiaj do serwisu..". Mailowo? Osobiście? Mam dokładnie tak samo: ani nie mam statystyk ładowania ani nie mogę dodać dodatkowego kierowcy. Podpowiedz proszę jak wyglądało Twoje zgłoszenie.
Jak my przenosilismy (zmienialismy dane) to podawałem nowy mail, imie nazwisko itp plus skany dowodu osobistego i rejestracyjnego a wszystko na ten adres ( nie było u nas)proszę o prv wiadomość jak przenieść konto Tesla (dla znajomego pytam)