Bronek

Pionier e-mobilności
Skrobanie szyb, golenie, sikanie poranne, aaaaa i ta popsuta żona.. Dobrze że lubi koszule nocne a nie pidżamy... Jak tu życ?

Tesla to przewidziała, przyzwyczajając nas oczekiwaniem na dostarczenie

Adi

Zadomawiam się
Kiedy są następne dostawy samochodów? Chodzi mi o miesiące. Może ktos wypisać w których miesiącach.
Tego to pewnie nikt jeszcze nie wie - patrząc na angielskie forum - nie ma jeszcze zidentyfikowanych statków a statek płynie miesiąc - więc pewnie najwcześniej w połowie maja- czerwiec

Quba88

Posiadacz elektryka
Zglosilem do serwisu kazali zglosic przez formularz na stronie: tesla.com/contactus To zglosilem zobaczymy co z tego bedzie.
Mam teorie. Zglosilem tez dziisaj do serwisu ze nie mam statystyk ladowania. Od razu sie pojawily po 2 h od zglosznia i teraz moglem dodac tez aplikacje zony do samochodu. Takze to moze ta kwestia z glownym mailem dopisanym do konta.

MarWys

Nowy na Forum
Mam teorie. Zglosilem tez dziisaj do serwisu ze nie mam statystyk ladowania. Od razu sie pojawily po 2 h od zglosznia i teraz moglem dodac tez aplikacje zony do samochodu. Takze to moze ta kwestia z glownym mailem dopisanym do konta.
Co oznacza "Zgłosiłem tez dzisiaj do serwisu..". Mailowo? Osobiście? Mam dokładnie tak samo: ani nie mam statystyk ładowania ani nie mogę dodać dodatkowego kierowcy. Podpowiedz proszę jak wyglądało Twoje zgłoszenie.

Quba88

Posiadacz elektryka
Co oznacza "Zgłosiłem tez dzisiaj do serwisu..". Mailowo? Osobiście? Mam dokładnie tak samo: ani nie mam statystyk ładowania ani nie mogę dodać dodatkowego kierowcy. Podpowiedz proszę jak wyglądało Twoje zgłoszenie.
Aplikacja - Serwis - umow sie na wizyte i w opisie dajesz z czym masz problem. Oni to naprawiaja i anuluja wizyte.
Opisz ze nie masz statystyk ladowania. I podaj w tresci swojego maila. Tyle.

Bronek

Pionier e-mobilności
Jak my zmienialismy dane, to podawaliśmy
proszę o prv wiadomość jak przenieść konto Tesla (dla znajomego pytam)
Jak my przenosilismy (zmienialismy dane) to podawałem nowy mail, imie nazwisko itp plus skany dowodu osobistego i rejestracyjnego a wszystko na ten adres ( nie było u nas)
[email protected]