Też tak myślę. Zwłaszcza, że widzę tam dopisek "pamięć wewnętrzna" przy Wartowniku. Sprawdź czy masz pendrive i czy działa.No to jedyne co mi jeszcze przychodzi do głowy to na pamięci w schowku sprawdzić stan folderu TeslaCam i SentryClips w środku. Ale nie miałem tego problemu, więc konkretnego rozwiązania nie podam.
Wsiadłem były 2 powiadomienia o nagraniach, jedno odczytałem a drugiego nie. Pendrive jest włożony, inne nagrania widać z rejestratora zapisane na pendrive.Bo moze nic sie nie zarejestrowalo?
Nie przy godzi żadne powiadomienie, powiadomienie przychodzi chyba jak ktoś autem poruszyTeż tak myślę. Zwłaszcza, że widzę tam dopisek "pamięć wewnętrzna" przy Wartowniku. Sprawdź czy masz pendrive i czy działa.
Przy okazji zapytam. Powinny przychodzić powiadomienia na telefon w czasie rzeczywistym, że Sentry coś nagrał? Bo na Wham Bam ciągle opowiadają, że ktoś dostał powiadomienie i poszedł sprawdzić do samochodu, a u mnie nic takiego się nie dzieje mimo tego, że kiedy wracam to mam kilka powiadomień w samochodzie.
Tylko jak się włączy alarm. Samo zbliżenie się do auta nie aktywuje alarmu.Przy okazji zapytam. Powinny przychodzić powiadomienia na telefon w czasie rzeczywistym, że Sentry coś nagrał? Bo na Wham Bam ciągle opowiadają, że ktoś dostał powiadomienie i poszedł sprawdzić do samochodu, a u mnie nic takiego się nie dzieje mimo tego, że kiedy wracam to mam kilka powiadomień w samochodzie.
Zmieniłem w ustawieniach to już dawno, bateria 86% wiec to nie to, wchodząc do auta było powiadomienie o 2 nagraniach. Wczoraj też coś dziwnego z nagraniami się stało ale pomyślałem że chwilowy błąd.Bo moze nic sie nie zarejestrowalo? Np nie byl sktywowany w ustawieniach, bylo za malo baterii , nikt nie znalazł sie w obiektywie o ile byly ustawione kamery jako wzbudzanie (to nowa opcja) itd...
W Tesli? Tak da się. Ustawiasz prąd ładowania i względem tego zmienia się moc. Minimalnie możesz ustawić chyba 6A, który daje:Jutro czeka mnie 1 ładowanie w pracy z słupka kablem type2. Czy da się ograniczyć moc ładowania z samochodu przy tym ładowaniu, czy tylko można regulować ładując z tzw cegły? Pytam bo dniówka 9h a po zakończonym ładowaniu mogę blokować max 3h miejsce więc chciałbym zmniejszyć moc, da się? Dzieki