T3 Performance - dostawa Sierpień 2021.

Sebastian

Zadomawiam się
Witam,

Mam pytanie na temat dostawy Tesla Performance (approx. Sierpień 2021)
To ma byc dostawa z Fremont? Ktoś ma na ten temat jakieś info?;)

Sebastian

Zadomawiam się
Właśnie chodzi mi o punkt 0. Nie miałem dostępu do komputera i ktoś inny składał mi zamówienie za mnie, a wtedy chyba pokazuje się przewidywany termin dostawy. Po złożeniu zamówienia znam nawet numer VIN, ale nie wiem, czy mogę sprawdzić na stronie Tesli ich prognozę.
Jak masz dostep do strony TESLA to przewidywany termin powinien się wyświetlać.
Właściwy termin dostawy (Jak możemy tak powiedzieć?) wyświetlił się u Mnie po okolo 3-ch tygodniach i też sie zmienił, tzn wydłużył o nastepne 2 tygodnie na dzień dzisiejszy.;)
Teraz jestem tylko troche madrzejszy po monitoruje statek, który przewozi na pokładze mój samochód itd.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ja na początku dzwoniłem do Warszawy co tydzień i zaracałem d... i pytałem się , kiedy , kiedy, kiedy?
(Najprostrzy sposób do czasu aż zaczną wydawać samochody bo nikt wtedy nie odbierze.............ale jeszcze troche czasu jest).

Doktor

Posiadacz elektryka
Właśnie chodzi mi o punkt 0. Nie miałem dostępu do komputera i ktoś inny składał mi zamówienie za mnie, a wtedy chyba pokazuje się przewidywany termin dostawy. Po złożeniu zamówienia znam nawet numer VIN, ale nie wiem, czy mogę sprawdzić na stronie Tesli ich prognozę.
Ok, pytałem EVdlaCiebie i mówili, że jedyny pewny termin to koniec kwartału, a cała reszta to wróżenie z fusów, bo na każdym etapie może się coś opóźnić, a taki realny spokojny termin to wrzesień, także nie będę sobie robił ciśnienia ;)

Pyo_trek

Posiadacz elektryka
Możliwe, że nasze auta płyną innym statkiem, na kiedy masz odbiór auta według Tesli?
Odbiór wg Tesli miałem na 20 sierpnia, ale to było przy dostawie z 30 lipca do 8 sierpnia.
Teraz mam dostawę na 11-25 sierpnia i potwierdzony odbiór na koniec sierpnia i że jest obecnie w transporcie, pytanie tylko którym.

Sebastian

Zadomawiam się
Możesz zrobić screena, gdzie ten termin się pokazuje?
1628072456196.png