I jaka wychodzi przenikalność cieplna dla kotaTo jak z pralką np , 2 awarie i dalej juz5 nie warto naprawiać .
Jak pisałem o kamerce termowizyjnej .Zamiast płacić za badnie i audyt można kupić od kogoś kto juz zrobił swoje itd ....
Za raport i zdjęcia swego czasu ok 1700 z w promocji mi zaoferowano.
3x taniej i zabawa do tego
View attachment 23180
Nie wiem, jak wy, ale od pewnego czasu i ja mam na to wy... niegrzecznie mówiąc.Według mnie płacenie za przeglądy gwarancyjne najczęściej nie ma sensu i to tylko taki upselling
Podłączyłem - za rok będzie pełniejsza informacjaNiestety nie mam jeszcze miernika energii przy pompie ciepła - czeka u mnie na biurku na montaż. W tym roku raczej to załatwię, więc za rok już będę miał dokładne dane o grzaniu.
Ręka do góry kto wiedział, że należy robić przegląd elektryczny chaty nie rzadziej niż co 5lat?Nie wiem, jak wy, ale od pewnego czasu i ja mam na to wy... niegrzecznie mówiąc.
Jednak są tego skutki. Zwłaszcza w firmach, gdzie coroczny przegląd powinna mieć nawet wiertarka.
Klimatyzacja, pompa ciepła, wentylacja, komin, wentylacja... itp, itd. Przegląd kominiarski?
Nawet nie próbowałem. Owszem, pilnuję i czyszczę, ale nawet nie podchodzę do formalności z tym związanych, bo za bardzo szanuję swoje zdrowie.
Nie masz protokołu? W razie W ubezpieczalnia się wypina i rób, co chcesz.
JaRęka do góry kto wiedział, że należy robić przegląd elektryczny chaty nie rzadziej niż co 5lat?