A ja bym kupił wersję 21kW w zbliżonej cenie.za tą cenę bym przymknął oko![]()
tak, miałem taką świadomość. uznałem, że można zaryzykowaćJeśli to ten Telestar o którym myślę to bardzo solidna niemiecka firma. Niestety ogłosiła upadlość i do 31 grudnia wyprzedają zapasy. Podejrzewam, że stąd taka a nie inna cena. Nie wiem jak będzie z potencjalną gwarancją, ale za tą cenę bym przymknął oko![]()
ponieważ ostatnio "czesałem" internet powiem tak - nie. może coś na alliexpresie ale tam opisy są tak pokrętne, że trudno być w 100% pewnym co tak naprawdę kupujesz no i to aliexpress.A ja bym kupił wersję 21kW w zbliżonej cenie.
Spotkał ktoś gdzieś?
Dokładnie tak samo do tego podchodzę.ponieważ ostatnio "czesałem" internet powiem tak - nie. może coś na alliexpresie ale tam opisy są tak pokrętne, że trudno być w 100% pewnym co tak naprawdę kupujesz no i to aliexpress.
Mam czym ładować, więc mi nie zależy na czasie.bodaj na OLX widziałem używanego greencellla - bez problemu sobie znajdziesz. ten wallbox był najtańszy ale kosztował już ok. 1200 PLN
Nie chcesz Delty 11kW z kablem nowej za 600 z wysylka ?Ma ktoś namiary na jakieś promki na Wallboxa? Niedługo będę musiał kupować.
powiem szczerze wolałbym dołożyć i kupić coś porządnego na naszym rynku z gwarancją i serwisem niż zamawiać z amazona pozdrawiamNie wiem na ile to promocja, ale Amazon właśnie sprzedaje dość tanio wallboxa, bez mozliwosci regulacji prądu ładowania ale cena świetna.
Tutaj instrukcja, i niby jekies zabezpieczenia to nawet ma
Moze ktos potrzebuje, ja chyba wezme do zamontowania przed domem, czasem potrzebuję i przeciągam kabel pod bramą, a tak będę miał![]()
To jest porzadna Delta z zabezpieczeniem.powiem szczerze wolałbym dołożyć i kupić coś porządnego na naszym rynku z gwarancją i serwisem niż zamawiać z amazona pozdrawiam
Cześć - tutaj masz ofertę ( dlaczego w audio???) https://www.ibood.com/pl/s-pl/v/electronicsMa ktoś namiary na jakieś promki na Wallboxa? Niedługo będę musiał kupować.