Tani Wallbox 11kW ?

vwir

Pionier e-mobilności
Jeśli to ten Telestar o którym myślę to bardzo solidna niemiecka firma. Niestety ogłosiła upadlość i do 31 grudnia wyprzedają zapasy. Podejrzewam, że stąd taka a nie inna cena. Nie wiem jak będzie z potencjalną gwarancją, ale za tą cenę bym przymknął oko ;)

pszemeq

Zadomawiam się
Jeśli to ten Telestar o którym myślę to bardzo solidna niemiecka firma. Niestety ogłosiła upadlość i do 31 grudnia wyprzedają zapasy. Podejrzewam, że stąd taka a nie inna cena. Nie wiem jak będzie z potencjalną gwarancją, ale za tą cenę bym przymknął oko ;)
tak, miałem taką świadomość. uznałem, że można zaryzykować

pszemeq

Zadomawiam się
A ja bym kupił wersję 21kW w zbliżonej cenie.
Spotkał ktoś gdzieś?
ponieważ ostatnio "czesałem" internet powiem tak - nie. może coś na alliexpresie ale tam opisy są tak pokrętne, że trudno być w 100% pewnym co tak naprawdę kupujesz no i to aliexpress.
bodaj na OLX widziałem używanego greencellla - bez problemu sobie znajdziesz. ten wallbox był najtańszy ale kosztował już ok. 1200 PLN

Ev3

Pionier e-mobilności
ponieważ ostatnio "czesałem" internet powiem tak - nie. może coś na alliexpresie ale tam opisy są tak pokrętne, że trudno być w 100% pewnym co tak naprawdę kupujesz no i to aliexpress.
Dokładnie tak samo do tego podchodzę.
Robiłem parę prób z ali i pojdziękuję.
bodaj na OLX widziałem używanego greencellla - bez problemu sobie znajdziesz. ten wallbox był najtańszy ale kosztował już ok. 1200 PLN
Mam czym ładować, więc mi nie zależy na czasie.
Chcę raczej przyszłościowo coś ogarnąć, zwłaszcza że już obecnie ciągną trzy elektryki, w tym jeden tylko 32A.....

Nie wiem na ile to promocja, ale Amazon właśnie sprzedaje dość tanio wallboxa, bez mozliwosci regulacji prądu ładowania ale cena świetna.

Tutaj instrukcja, i niby jekies zabezpieczenia to nawet ma :)

Moze ktos potrzebuje, ja chyba wezme do zamontowania przed domem, czasem potrzebuję i przeciągam kabel pod bramą, a tak będę miał :)
powiem szczerze wolałbym dołożyć i kupić coś porządnego na naszym rynku z gwarancją i serwisem niż zamawiać z amazona pozdrawiam

krzyss

Pionier e-mobilności
powiem szczerze wolałbym dołożyć i kupić coś porządnego na naszym rynku z gwarancją i serwisem niż zamawiać z amazona pozdrawiam
To jest porzadna Delta z zabezpieczeniem.
Serwis za granica, to tyle.
Ja bym wolal delte niz nieznanego chinczyka.
Kazdy ma wybor :)